ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Μαρτυρίες - φωτιά για τον βιασμό 18χρονης σε πάρτι

Τον τρόμο βίωσε μία κοπέλα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον Βόλο
Τον τρόμο βίωσε μία κοπέλα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον Βόλο
Pixabay

Ένας 18χρονος έπεισε την κοπέλα κατά τη διάρκεια του πάρτι στον Βόλο να πάνε σε ένα απόμερο δωμάτιο κι εκεί τη βίασε δύο φορές

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που έζησε μία 18χρονη κοπέλα σε σπίτι στο Φυτόκο Βόλου. H νεαρή είχε πάει σε πάρτι που διοργάνωσε φιλικό της πρόσωπο στο σπίτι του, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Η 18χρονη διασκέδαζε παρέα με φίλες της, αλλά και με έναν συνομήλικό της, με τον οποίο διατηρούσαν λίγους μήνες πριν δεσμό.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο 18χρονος έπεισε την φίλη του να πάνε σε ένα απόμερο δωμάτιο κι εκεί -σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η νεαρή- τη βίασε δύο φορές. «Πονούσα πολύ και του φώναζα να σταματήσει» είπε στους αστυνομικούς η 18χρονη, «αλλά εκείνος δε σταματούσε».

Το θύμα έφυγε από το πάρτι στις 06.00 το πρωί της Κυριακής (12-12-2021) μαζί με την παρέα της και κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό τμήμα Βόλου το μεσημέρι. Άνθρωποι που ήταν στο πάρτι, μιλώντας αποκλειστικά στο thenewspaper.gr, υποστηρίζουν: «Είχαν σχέση το καλοκαίρι οι δύο τους και δεν προκάλεσε εντύπωση σε κανέναν μας το γεγονός ότι το ζευγάρι έλειπε από τον χώρο του πάρτι».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όλες οι πόρτες από τις κρεβατοκάμαρες ήταν κλειδωμένες, όμως η νεαρή κατά τη διάρκεια της βραδιάς ζήτησε να αλλάξει ρούχα επειδή ζεστάθηκε και γι’ αυτό άνοιξε η πόρτα ενός δωματίου.

Μετά την επίσημη καταγγελία, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο φερόμενο ως δράστη στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μεταβεί γιατί εκεί διαμένει και εργάζεται. Παράλληλα, συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και διοργανωτής του πάρτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας μετά από μάχη με τον κορονοϊό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κοπέλες έβγαλαν στη δημοσιότητα μηνύματα που φέρεται να τους έστελνε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του Κιούση μετά τις αποκαλύψεις για το μέλος των Ράδιο Αρβύλα

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το σχόλιό του για τον Αντώνη Κανάκη