ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ηλεία: Σε έναν μήνα πέθαναν τρία μέλη οικογένειας

Τραγωδία στην Ηλεία: Σε έναν μήνα πέθαναν τρία μέλη οικογένειας
Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θάνατο τριών μελών οικογένειας στην Ηλεία
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θάνατο τριών μελών οικογένειας στην Ηλεία

Θλίψη επικρατεί σε χωριό της Ηλείας από τον θάνατο μέσα σε έναν μήνα τριών μελών της ίδιας οικογένειας που δεν κατάφεραν αφού νόσησαν με κορονοϊό.

Η τραγική ιστορία ξεκίνησε όταν η σύζυγος ενός 54χρονου ιερέα επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα, οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί, χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί με κορονοϊό με αποτέλεσμα να τους κολλήσει και να εισαχθούν για νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια η πρεσβυτέρα γύρισε στο χωριό του κάμπου της Ηλείας όπου διαμένει με αποτέλεσμα να κολλήσει τον ιερέα 54χρονο σύζυγό της, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com δεν είχε, επίσης, εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα να εισαχθεί και αυτός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο λίγες ημέρες μετά τα πεθερικά του.

Δυστυχώς η κατάληξη για τους δύο γονείς της πρεσβυτέρας και τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της δεν ήταν αίσια αφού με διαφορά λίγο ημερών έφυγαν από τη ζωή λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Όσο για τα πέντε παιδιά της οικογένειας με κορονοϊό νόσησαν τα τέσσερα και μάλιστα ο ένας εξ αυτών, ένας 25χρονος μαθηματικός στο επάγγελμα, που διαμένει στην Αθήνα νοσηλεύτηκε χωρίς όμως να αντιμετωπίσει τελικά σοβαρό πρόβλημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε δύο φάσεις το σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας - Τι θα ισχύσει από αύριο

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Νέα μέτρα-Μάσκα KN95: Ποια είναι η διάρκεια ζωής της και πόσο προστατεύει από τον κορονοϊό