ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (04/01)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (04/01)

Η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου ή η παράταση των διακοπών των Χριστουγέννων καθώς στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας ώστε αν υπάρξει συμφωνία να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι σχετικές ανακοινώσεις φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (04/01).

Στα πρωτοσέλιδα και οι νέες προκλήσεις της Τουρκίας ακόμα και με πτήση drone πάνω από ελληνικό νησί στο Αιγαίο τη Δευτέρα με την Άγκυρα να επιμένει και στην προκλητική ρητορική στοχοποιώντας το Καστελόριζο.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την ακρίβεια που καταγράφεται ήδη σε αρκετά προϊόντα καθώς δεν έχει τέλος το ράλι των αυξήσεων στην αγορά της ενέργειας.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την συγκέντρωση των Πακιστανών στο Σύνταγμα για την αλλαγή της χρονιάς, το αίτημά τους να μην πληρώσουν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν αλλά και την αρνητική απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Στα πρωτοσέλιδα και το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα με αφορμή την τελετή παράδοσης θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Αρχαιολογικό μουσείο στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (04/01)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στερεύει από μαχητικά η Τουρκία: Στέλνει drones στο Αιγαίο – Απάντηση της HAF και βλέμμα στο μέλλον

Μετάλλαξη Όμικρον: Καλό… Πάσχα και καλό καλοκαίρι – Πότε θα ξεμπερδέψουμε με την πανδημία;

Survivor: «Μπάρμπα μήπως τη γουστάρεις;», είπε στον Βαλάντη για τη Μυριέλλα παίκτης των Μαχητών!