ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν στο ΑΠΘ οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν στο ΑΠΘ οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία
Έφτασαν στο e-mail του ΑΠΘ από την Ελβετία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα
INTIME

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Έφτασαν στο e-mail του ΑΠΘ από την Ελβετία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων που διεξήχθησαν στην Ελβετία σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr το e-mail με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας έφτασε στο ΑΠΘ από την Ελβετία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το e-mail έφτασε στο ΑΠΘ το βράδυ της Δευτέρας.

Τα αποτελέσματα θα ενσωματωθούν στα ευρήματα που προέκυψαν από το εργαστήριο του ΑΠΘ και στη συνέχεια θα συνταχθεί ένα ενιαίο πόρισμα που θα φτάσει στα χέρια της ανακρίτριας. Υπενθυμίζεται ότι στην ανάλυση DNA που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της ενώ στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν είχε βρεθεί υλικό.

Τι λέει ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας, Δημήτρης Γαλεντέρης, μίλησε στην ΕΡΤ για τα νέα στοιχεία, λέγοντας ότι «το συμβάν έγινε την 1η Ιανουαρίου. Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για τα αποτελέσματα».

Ερωτηθείς, δε, για το πώς κρίνει αυτή την αργοπορία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, απάντησε πώς το πιθανότερο είναι ότι ο υπεύθυνος τους εργαστηρίου στο ΑΠΘ βρήκε κάτι και ήθελε να το επαληθεύσει, στέλνοντας τα δείγματα σε πιο εξειδικευμένο εργαστήριο.

«Περιμένουμε και εμείς τα αποτελέσματα. Τα δείγματα κανονικά καταψύχονται μόλις λαμβάνονται» είπε ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα και πρόσθεσε: «Τα φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται για βιασμό δεν είναι μόνο τοξικές ή παράνομες ουσίες, υπάρχουν και μόνιμες όπως είναι το αλκοόλ. Εξαρτάται από την ποσότητα και τη χρήση. Περιμένουμε να δούμε αν επαληθευθεί η καταγγελία περί ναρκωτικών ουσιών». Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, «υπάρχουν φάρμακα που φεύγουν πολύ γρήγορα και από τα ούρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Κάτι βρήκαν στις εξετάσεις στο ΑΠΘ και ζήτησαν επαλήθευση»

Υπόθεση βιασμού: «Δεν φοβάμαι κάτι» - Η αντίδραση του άνδρα που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δύο νέες καταγγελίες για εμπλεκόμενο στην υπόθεση