ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν» λέει η γιαγιά του 18χρονου που ήταν με τον ‘Αλκη

Θεσσαλονίκη: «Ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν» λέει η γιαγιά του 18χρονου που ήταν με τον ‘Αλκη
Ο 18χρονος κολλητός του αδικοχαμένου Άλκη, που ήταν μαζί του την ώρα της φονικής συμπλοκής παραμένει τραυματισμένος στο νοσοκομείο
INTIME NEWS

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του άτυχου νεαρού.

Ο 18χρονος κολλητός του αδικοχαμένου Άλκη, που ήταν μαζί του την ώρα της φονικής συμπλοκής παραμένει τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ο εγγονός της γυναίκας που μαχαιρώθηκε στα πόδια και στο κεφάλι διατηρούσε από την πρώτη στιγμή τις αισθήσεις του και ήδη από χθες, είχε δώσει κατάθεση σε αστυνομικούς που προσπαθούσαν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Οι λυγμοί της κατά διαστήματα διακόπτουν τα λόγια και τον ειρμό της σκέψης της. Ο εγγονός της, ακόμα δεν γνωρίζει για τη δολοφονία του φίλου του. Μοναδική παρηγοριά για την ίδια που το πρωί μαζί με τη νονά του εγγονού της, πήγαν στη κηδεία του Άλκη, το γεγονός πως ο 18χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως και ο συνομήλικος φίλος τους, που ήταν ο τρίτος της παρέας.

«Χωρίς να υπάρχει αγώνας εκείνη την ώρα, στα καλά καθούμενα, έτσι δηλαδη σε παίρνουν και σε σφάζουν, είναι δυνατόν να γίνονται, τι οικογένειες είναι αυτές που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά;» δήλωσε αρχικά μιλώντας στο Mega η γιαγιά του 18χρονου για να επισημάνει στη συνέχεια: «Ήταν αποφασισμένοι να το κάνουν, τους ρώτησαν τι ομάδα είστε και τους είπαν είμαστε “Άρης”, από εκεί και πέρα έγινε το κακό».

Μάλιστα, η γιαγιά του 18χρονου τόνισε: «Το πρωί ο άντρας μου που ξύπνησε, άκουγε ραδιοφωνάκι κιαι με φωνάζει, μου λέει “έλα μέσα”, λέω “τι έχεις”, άρχισε και έκλαιγε, λέω “γιατί κλαις”, “σκότωσαν ένα παιδί στην Χαριλάου, 19 χρονών”, λέω “Παναγίτσα μου”. Ο άντρας μου σηκώθηκε και έκλαιγε, χωρίς να ξέρουμε ότι ήταν το δικό μας το παιδί».

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Τέλος σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες τα δύο παιδιά αναμένεται να πάρουν εξιτήριο και στη συνέχεια να δεχτούν ψυχολογική υποστήριξη, σε μια προσπάθεια να συνέλθουν και να αφήσουν πίσω τις στιγμές φρίκης που έζησαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού