ΕΛΛΑΔΑ

«Οπλοστάσιο» βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στους συνδέσμους – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια και λοστοί (photos)

Έφοδοι σε συνδέσμους
ΕΛ.ΑΣ.

Ένα ολόκληρο «οπλοστάσιο» βρήκε και κατάσχεσε η αστυνομία στους εφόδους που έκανε σε 13 συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛ.ΑΣ. κλιμάκωσε τις έρευνες την Πέμπτη (3/2), στην προσπάθεια ανεύρεσης και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Οι Αρχές αναζητούν τον οδηγό του δεύτερου οχήματος το βράδυ της μοιραίας επίθεσης στον 19χρονο και τους φίλους του. Γνωρίζουν ποιο είναι το πρόσωπο που οδηγούσε και τον αναζητά παντού.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν έρευνες σε 13 συνδέσμους του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, με την ΕΛ.ΑΣ. να ενημερώνει για τα αντικείμενα που κατάσχεσε. Ανάμεσα σε αυτά υπήρχαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα και φωτοβολίδες. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο συλληφθέντων ηλικίας 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επισταμένες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μαχαίρια
  • Ψαλίδια
  • Λοστοί
  • Καπνογόνα
  • Φωτοβολίδες
  • Σιδερογροθιές

και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, υπεύθυνοι δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ξέρουν ποιοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Άλκη - Πώς θα τους «δέσουν»