ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Η σύζυγός του περιμένει το πόρισμα για την περιουσία για τις επόμενες κινήσεις της

Γιώργος Τράγκας: Η σύζυγός του περιμένει το πόρισμα για την περιουσία για τις επόμενες κινήσεις της
Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα για την ώρα τηρεί στάση αναμονής μετά τις τελευταίες πληροφορίες για την τύχη της περιουσίας του δημοσιογράφου
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα για την ώρα τηρεί στάση αναμονής μετά τις τελευταίες πληροφορίες για την τύχη της περιουσίας του δημοσιογράφου

Στάση αναμονής τηρεί η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα μετά τις τελευταίες πληροφορίες για την περιουσία του δημοσιογράφου και το πόρισμα που φαίνεται να οδηγεί στη δέσμευσή της.

Η δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, με δήλωσή της στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης χαρακτήρισε «παντελώς ανυπόστατα» όσα αναφέρονται περί «αμύθητης περιουσίας» του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «αυτοί που τα αναπαράγουν εξυπηρετούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες».

Όσον αφορά, δε, τις επόμενες κινήσεις της συζύγου του Γιώργου Τράγκα στη σκιά των πληροφοριών για το πόρισμα της αρχής καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες αρκέστηκε στο ότι «όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα της αρχής τότε θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των αρχών».

«Χρυσή» περιουσία

Το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου φαίνεται πως ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, και περιλαμβάνει ράβδους χρυσού, θυρίδες, 17 ακίνητα σε όλον τον κόσμο, αυτοκίνητα.

Ο Γιώργος Τράγκας διατηρούσε δύο βίλες στην Πολιτεία, δύο στην Μύκονο, στην Εκάλη τη βίλα Χρυσαφίδη, ένα εντυπωσιακό σπίτι στην Ακρόπολη, αλλά και δυο ακίνητα στο Μονακό, το Παρίσι, το Σεν Τροπέ, τη Γαλλική Ριβιέρα, το Μαϊάμι, την Ουάσιγκτον, το Μπέβερλι Χιλς, το Λας Βέγκας, τη Νέα Υόρκη στην 5η λεωφόρο.

Η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έλαβε όλα τα οικονομικά στοιχεία για τις εταιρείες του Γιώργου Τράγκα, αυτές που διατηρούσε ο ίδιος ή με άλλα πρόσωπα.

Στην κυριότητα, φέρεται να εμπλέκεται και η σύζυγος του εκλιπόντος δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα έχει «παγώσει». Εάν οι κληρονόμοι την αποδεχθούν θα βρεθούν κατηγορούμενοι για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

«Ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται καθόλου στο ποινικό σκέλος της υποθέσεως στο βαθμό που αυτό υπάρχει. Θα δούμε εάν θα προσφύγουμε ζητώντας την αποδέσμευση των περιουσιακών στοιχείων», ανέφερε ο Νίκος Αγαπήνος, δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα.

Σχετικές ειδήσεις