ΕΛΛΑΔΑ

Αλόννησος: Συναγερμός για έκρηξη σε ιστιοπλοϊκό σκάφος – Σοβαρά ο ένας από τους τρεις τραυματίες

Αλόννησος: Συναγερμός για έκρηξη σε ιστιοπλοϊκό σκάφος –  Σοβαρά ο ένας από τους τρεις τραυματίες
Το σκάφος στο οποίο έγινε η έκρηξη
Skiathoslife.gr

Αλόννησος: Μια έκρηξη σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος στην παραλία Μηλιά προκάλεσε κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος στο νησί.

Αναστάτωση στην Αλόννησο το απόγευμα της Κυριακής (26/6), από την έκρηξη σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος στην παραλία Μηλιά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας skiathoslife κάνουν λόγο για έκρηξη που προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από φιάλη υγραερίου.

Το Λιμενικό Σώμα της Αλοννήσου έσπευσε στο σημείο έτσι ώστε να παράσχει βοήθεια και όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, μετέφερε έναν τραυματισμένο άνδρα στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού.

Αναστάτωση από την έκρηξη στο ιστιοπλοϊκό σκάφος στην Αλόννησο.SkiathosLife.gr

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επρόκειτο για Γάλλο τουρίστα που επέβαινε στο ιστιοπλοϊκό ενώ αναμένεται να γίνει μια πρώτη διάγνωση για το αν χρειάζεται να υπάρξει διακομιδή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο, πιθανότατα στον Βόλο.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως η έκρηξη προήλθε από το καπάκι της μηχανής του σκάφους. Οι τραυματίες, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, είναι τρεις στον αριθμό. Ο ένας εκ των τραυματιών, όπως αναφέραμε, είναι πιο σοβαρά και θα διακομιστεί στο νοσοκομείο του Βόλου ενώ οι υπόλοιποι στο κέντρο υγείας του νησιού. Στο σκάφος, επέβαιναν συνολικά έξι άτομα.