ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 27χρονο άνδρα

Χαλκιδική: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 27χρονο άνδρα
Σοκαριστικό τροχαίο με θύμα έναν 27χρονο
voria.gr

Χαλκιδική: Νέο τροχαίο με τραγική κατάληξη. Αυτοκίνητο με δύο Έλληνες επιβαίνοντες συγκρούστηκε με όχημα που επαίβαιναν έξι Πολωνοί

Τροχαίο δυστύχημα, με έναν νεκρό και τραυματίες, σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στις 07:30 το πρωί, στο 25ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών- Παλιουρίου.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος Έλληνας και επέβαινε ένας 27χρονος κινούταν από τα Μουδανιά προς Παλιούρι, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που κινούταν από το Παλιούρι προς Μουδανιά, και στο οποίο επέβαιναν έξι Πολωνοί, με οδηγό έναν 44χρονο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 27χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος και σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου ο 32χρονος οδηγός. Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Κασσάνδρας για προληπτικούς λόγους.

Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ενώ έγινε διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του δυστυχήματος και παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή στον άτυχο 27χρονο επιβάτη.