ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ο αυτόχειρας δεν έδινε την εντύπωση βίαιο ανθρώπου με δολοφονικές τάσεις»

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ο αυτόχειρας δεν έδινε την εντύπωση βίαιο ανθρώπου με δολοφονικές τάσεις»
IN TIME

Έγκλημα στην Καβάλα:  Ο δικηγόρος του αυτόχειρα δήλωσε ότι «Δεν υπήρξε σοβαρή αντιδικία που θα προμήνυε αυτό το αποτρόπαιο τέλος»

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τη στυγνή δολοφονία στην Καβάλα, όπου ο 56χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του και έπειτα αυτοκτόνησε και ο ίδιος.

Ο δικηγόρος του αυτόχειρα, Κώστας Σιμιτσής, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!», για την διπλή δολοφονία στην Καβάλα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Τον δράστη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ήρθε μόνο γι' αυτή την υπόθεση κατόπιν συμβουλής κοινού φίλου. Η υπόθεση εγώ έκρινα ότι θα κυλούσε ομαλά, η σύντροφός του δεν είχε κάνει καν αίτηση μετοίκησης ή αίτηση έκδοσης προσωρινής μετακίνησης, γιατί εφόσον συμβίωναν στο ίδιο χωριό μπορούσαν και να συνεννοηθούν και οι ίδιοι έστω και με κάποιες δυσκολίες», ανέφερε αρχικά ο κ. Σιμιτσής.

«Η κοπέλα έμενε στο σπίτι του παππού της, δεν ήξερε ούτε καν τα ελληνικά και η συνεννόησή τους αρχικά γινόταν μέσω του μεταφραστικού εργαλείου του κινητού τηλεφώνου. Αγαπούσε έλεγε τη φύση, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, αγαπούσε τα κατσικάκια γιατί έτσι έλεγε, γιατί ο σύντροφός της ήταν κτηνοτρόφος και αυτό την επηρέασε να μείνει στη Λεκάνη και σιγά σιγά να συνδεθεί και ερωτικά με τον αυτόχειρα, συζώντας περίπου επί 4 χρόνια», πρόσθεσε στη συνέχεια

«Τον τελευταίο χρόνο έμεινε έγκυος, γεννήθηκε το παιδάκι τους, και τι κρίμα που είχαν αυτό το άγριο τέλος. Δεν υπήρξε σοβαρή αντιδικία που θα προμήνυε αυτό το αποτρόπαιο τέλος. Ήταν ένας άνθρωπος νευρικός, απομονωμένος στον εαυτό του λόγω του επαγγέλματός του αλλά μέχρι εκεί, δεν έδινε την εντύπωση ενός βίαιου, με τάσεις δολοφονικές και αυτοκτονικές», συμπλήρωσε στο τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Η προειδοποίηση που αγνόησε η Αννα - Οι απειλές του 65χρονου εκτελεστή της

Καβάλα: Το σημείωμα του 56χρονου εκτελεστή - Τους σκότωσε γιατί νόμιζε ότι η Άννα έφευγε

Καβάλα: Το όνειρο που κατέληξε σε τραγωδία - Οι απειλές από τον 56χρονο και η παγίδα στο μαντρί