ΕΛΛΑΔΑ

Ένα διαφορετικό κόκκινο φανάρι «καρδιά» έχει η Καισαριανή

Ένα διαφορετικό κόκκινο φανάρι «καρδιά» έχει η Καισαριανή
Ένα κόκκινο φανάρι μπορεί να εκπέμψει αγάπη;
Glomex

Το κόκκινο της καρδιάς, κυριολεκτικά, βλέπουν οι οδηγοί όταν πρέπει να σταματήσουν σε ένα φανάρι στην Καισαριανή.

Το πιο γλυκό κόκκινο σε σχήμα καρδιάς βλέπουν οι οδηγοί σε έναν δρόμο της Αττικής, όταν πρέπει να σταματήσουν σε ένα φανάρι. Αυτός ο διαφορετικός φωτεινός σηματοδότης βρίσκεται σε δρόμο στην Καισαριανή και όταν ανάβει κόκκινο, αντί το συνήθη κύκλο, εμφανίζεται μία καρδιά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια σε μια πόλη της Ισλανδίας, το Άκουρεϊρι, είχε πάρει την πρωτοβουλία να δώσει μια διαφορετική «πνοή» στους σηματοδότες. Τα κόκκινα φανάρια της πόλης μετατράπηκαν σε κόκκινες καρδιές.

Το Άκουρεϊρι βρίσκεται στα όρια του Αρκτικού Κύκλου και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισλανδίας μετά το Ρέικιαβικ. Η κίνηση ήταν μέρος μιας καμπάνιας με την ονομασία «Brostu Með Hjartanu», που στα ελληνικά σημαίνει «χαμογέλα με την καρδιά σου». Και πράγματι μικρές κινήσεις σαν αυτή κάνουν τους Ισλανδούς να χαμογελούν περισσότερο.

Ίσως αυτό δεν λύνει τα μεγάλα προβλήματα, αυτά απαιτούν πολλά περισσότερα από μερικές κόκκινες καρδιές για να επιλυθούν, όμως είναι μια αλήθεια ότι με καλύτερη διάθεση έχεις περισσότερη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Καισαριανή: «Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί», λέει ο 15χρονος που μαχαίρωσε ανήλικο

Μαχαιρώματα μεταξύ ανηλίκων στην Καισαριανή: Συνελήφθη 15χρονος αλλοδαπός, ένας τραυματίας

Καισαριανή: Σεσημασμένος ο 17χρονος που λήστεψε με μαχαίρι τους δύο μαθητές