ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κόσμος: Βίντεο και εικόνες από τη φονική πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Νέος Κόσμος: Βίντεο και εικόνες από τη φονική πυρκαγιά σε διαμέρισμα
Η κόρη του 80χρονου που ανασύρθηκε νεκρός, καταθέτει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.
Newsbomb.gr/Νίκος Χριστοφάκης

Από τη φωτιά ανασύρθηκε νεκρός ένας 80χρονος και σώθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο

Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου του Νέου Κόσμου και είχε ως αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ένας 80χρονος και να απεγκλωβιστούν μητέρα με παιδί, που είχαν καταφύγει στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Στο βίντεο από το σημείο της φωτιάς στην οδό Μανδροκλέους στον Νέο Κόσμο φαίνονται έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν βγει άρον άρον στο δρόμο για να γλιτώσουν από τη φωτιά λόγο ενώ οι πυροσβέστες έθεταν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Στην πολυκατοικία που ξέσπασε η φωτιά, έμεναν πολλές οικογένειες με παιδιά, που κατέβηκαν κάτω για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η φωτιά προκλήθηκε από φιάλη οξυγόνου, η οποία φαίνεται να εξερράγη από ανάφλεξη.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν στο σημείο 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα και συνέδραμαν επίσης και εθελοντές πυροσβέστες.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο - Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο - Ένας νεκρός