ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Συγκλονίζει η 20χρονη - «Πάλευα να τον διώξω από πάνω μου»

Πειραιάς: Συγκλονίζει η 20χρονη - «Πάλευα να τον διώξω από πάνω μου»
Pixabay

Πειραιάς: Το πρόσωπο του 20χρονου κοριτσιού έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα ενός 28χρονου αλβανικής υπηκοότητας που προσπάθησε να τη βιάσει.

Είναι η γυναίκα που έζησε τον τρόμο στα χέρια του νεαρού ο οποίος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί, έχοντας εκτίσει ποινή για παρόμοια εγκλήματα.

Η 20χρονη περιέγραψε στο Mega τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από την απόπειρα βιασμού σε βάρος της από τον «δράκο του Πειραιά».

«Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι ένας άνδρας με ακολουθεί. Για δύο, τρία λεπτά στεκόταν απέναντί μου σε απόσταση 2-3 μέτρων. Κοιτούσε πολύ επίμονα. Δεν ξέρω γύρισα το κεφάλι μου και ήρθε από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη και αρχίσαμε να παλεύουμε και μετά κάπως με έριξε στο πάτωμα και συνεχίσαμε να παλεύουμε. Εγώ στρίγγλιζα και ούρλιαζα», ανέφερε αρχικά συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Είχε αγκαλιάσει όλο το κεφάλι μου με κεφαλοκλείδωμα και μου έδινε μπουνιές…ξεκίνησε να προσπαθεί να με γυρίσει στο πάτωμα. Είχε πιάσει το κεφάλι μου από τα μαλλιά και με κοπανούσε στο πάτωμα».

Την χτυπούσε αλύπητα

Η 20χρονη πάλεψε για τη ζωή της και ενώ ο δράστης χτυπούσε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο ασταμάτητα.

«Μετά από κάποια μέτρα εγώ σταμάτησα γιατί ήμουνα έτοιμη να λιποθυμήσω και ζήτησα βοήθεια από κάποιους γείτονες. Έχω χτυπήσει κυρίως στο κεφάλι, το ένα μου μάτι είναι κλειστό, είναι φουσκωμένο όλο το κεφάλι μου. Το αφτί μου, το μάτι μου, το φρύδι μου, το μάγουλό μου, όλα έχουν αλλάξει θέσεις. Δεν είμαι σε θέση ούτε να βγαίνω από το σπίτι, ούτε να μιλάω, δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κλάψω. Μου έλεγε πολλά, με χτυπούσε και έλεγε, αλλά φώναζα και δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγε. Τρόμαξε όταν βγήκε μια γειτόνισσα και του είπε -τι κάνεις εκεί- και έφυγε».

Μια γυναίκα τής έσωσε τη ζωή, με τον 28χρονο δράστη να συλλαμβάνεται λίγα μέτρα πιο κάτω, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 20χρονη να πάει στο τμήμα να τον αναγνωρίσει. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Έξι καταγγελίες στο «μικροσκόπιο»

Ο 28χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται πλέον και άλλες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν γίνει από γυναίκες το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή, καθώς εξετάζεται ο δράστης σε όλες τις περιπτώσεις είναι το ίδιο πρόσωπο.

Συνολικά άλλες 6 γυναίκες έχουν καταγγείλει ότι δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο νεαρό άνδρα την ώρα που επέστρεφαν νύχτα στο σπίτι τους, που είχε σκοπό να τις βιάσει.

Ο 28χρονος πάντως, μετά την απολογία του στον ανακριτή, προφυλακίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο «δράκος του Πειραιά» – Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος

Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες

Πειραιάς: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη και την εγκατέλειψε