ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Εξιτήριο για την 39χρονη Ελληνίδα τραυματία

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Εξιτήριο για την 39χρονη Ελληνίδα τραυματία

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» πήρε η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» πήρε η Α. Δεπόλα, η 39χρονη που τραυματίστηκε στην επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Η 39χρονη είχε υποβληθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει το θραύσμα που είχε καρφωθεί στο πόδι της. Το απόγευμα της Δευτέρας 21/11 η μεγαλύτερη περιπέτειά της έλαβε τέλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρος της, Απόστολο Λύτρα θα διεκδικήσει αποζημίωση από την Τουρκία.

Η οικογένειά της, η οποία είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της έχει ανακουφιστεί ακούγοντας ότι η κόρη τους θα βγει από το νοσοκομείο. Τόνισαν ότι το πιο σημαντικό πλέον είναι να αναρρώσει πλήρως η 39χρονη.

Η Α. Δεπόλα στο Newsbomb.gr

Η 39χρονη Ελληνίδα μίλησε στο Newsbomb.gr στις 15/11 μέσα από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σε σχέση με τα όσα γράφτηκαν με για το θέμα της πληρωμής των νοσηλίων στην Τουρκία, η 39χρονη ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν ισχύει. «Στην Τουρκία μου φέρθηκαν με αγάπη και μάλιστα ο διευθυντής του νοσοκομείου με συμπάθησε πάρα πολύ. Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να πληρώσω. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό. Μάλιστα με ρώτησαν αν θέλω να συνεχίσω τη νοσηλεία μου εκεί ή να μεταφερθώ στη χώρα μου και μόνη αποφάσισα να επιστρέψω με το σκεπτικό ότι έχουμε πάρα πολύ καλούς γιατρούς».

Αναφορικά με την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης, περιέγραψε ότι ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και πως ήταν πάρα πολύ τυχερή η ίδια, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων χθες βράδυ για το αν θα ξανά πήγαινε στην Τουρκία απάντησε καταφατικά, λέγοντας πως έχει μάθει να ξεπερνάει στη ζωή της τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ εξέφρασε τη λύπη της για τους ανθρώπους που χάθηκαν στη διάρκεια της συγκεκριμένης επίθεσης, ειδικά για τα παιδάκια.

Το «ευχαριστώ» στον πρωθυπουργό

Ο Άννα μιλώντας στον Newsbomb.gr θέλησε επίσης να ευχαριστήσει Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος επικοινώνησε χθες με τον πατέρα της σημειώνοντας ότι και ο πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε και μάλιστα ζήτησε από τους γιατρούς να την προσέχουν.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube