ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε κοτέτσι», λέει γειτόνισσα

Κιβωτός: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε κοτέτσι», λέει γειτόνισσα
Ο Πατέρας Αντώνιος.
kivotostoukosmou

Κιβωτού του Κόσμου: Η γυναίκα που μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα τον πατέρα Αντώνιο μιλάει για τα φτωχικά παιδικά χρόνια και τις δυσκολίες που έζησε η οικογένειά του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην μητέρα του.

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον πατέρα Αντώνιο μίλησαν δύο γυναίκες που γνωρίζουν τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έξω από το πατρικό σπίτι του πατέρα Αντώνιου στη Χίο, πήραν θέση για τις καταγγελίες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας αλλά και το πώς τις διαχειρίζεται η μητέρα του. Οι γυναίκες έζησαν για χρόνια μαζί με την οικογένεια του πατέρα Αντώνιου. Μάλιστα, η μια από τις δύο ήταν σαν δεύτερη μητέρα για τον επικεφαλής της Κιβωτού, περιγράφοντας τις δυσκολίες της οικογένειας στο νησί πριν πολλά χρόνια.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε αρχικά η οικογενειακή φίλη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα περιουσιακά στοιχεία που φέρονται να είναι στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου. «Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; Η μητέρα του παίρνει μια σύνταξη του ΟΓΑ. Πολλές φορές είναι στη Νέα Μονή με το γιο της και την σύνταξή της, την παίρνω εγώ. Είναι 340 ευρώ. Αν αρρωστήσει θα κατέβει ο παπά Διονύσιος από τη Νέα Μονή να την πάρει σε γιατρούς. Την αγαπάνε και την κοιτάνε τα παιδιά της. Αλλά για πλούσια ζωή μη λέτε. Έπρεπε να τη γνωρίσετε πριν χρόνια. Που όλοι είχαν πλυντήριο και εκείνη είχε πέντε παιδιά, και έπλενε στην σκάφη. Έβρεχε και χιόνιζε και εκείνη ήταν απ’ έξω και κουβαλούσε το νερό από το πετρογκάζ. Είναι ντροπή γι’ αυτούς να λένε γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια πολλές μέρες. Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Νομίζετε ότι αυτό είναι σπίτι; Να το πείτε καλύτερα κοτέτσι. Τρέχουν τα νερά και η γυναίκα κρυώνει και τρέμει εκεί μέσα».

Και πρόσθεσε «Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι».

Οι δύο γυναίκες είπαν δεν πιστεύουν ότι οι καταγγελίες κατά του πατέρα Αντωνίου ισχύουν και θεωρούν ότι έχουν σκοπό να τον βλάψουν.

«Ήταν πέντε παιδιά, καλά παιδιά, εργατικά. Οι γονείς τους ήταν πολύ καλοί. Εγώ ντρέπομαι με αυτά που λένε. Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο καλός. Δεν πιστεύω όλα αυτά που λένε. Έχουν αποδείξεις γι’ αυτά που λένε; Θέλανε να τον βγάλουν για να πάρουν άλλοι τη θέση του στην Κιβωτό» ανέφερε η κ. Μαρία στην κάμερα του Star.

Τι θυμάται από τον πατέρα Αντώνιο; «Θυμάμαι που δούλευε από μικρό για να μαζέψει τα χρήματα για να πάει να σπουδάσει. Ο πατέρας πουλούσε πλαστικά και γυαλικά. Διάφορα. Είχε μια μηχανή με καρότσα και τη γέμιζε με πράγματα και πήγαινε σε άλλα μέρη. Το ζηλέψανε το παιδί γιατί από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε τη Κιβωτό. Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την “Κιβωτό”…», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν μερικές ημέρες, με εισαγγελική εντολή έγινε δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών της, όπως και εκείνων του γιου της και της πρεσβυτέρας.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις