ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λαμία: Της πήγαν φαγητό και την βρήκαν νεκρή

Τραγωδία στη Λαμία: Της πήγαν φαγητό και την βρήκαν νεκρή
Intime News

Λαμία: Την άτυχη ηλικιωμένη εντόπισαν άνθρωποι του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Νεκρή μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνη της, κοντά στην κεντρική οδό της Γεωργίου Πλατή, βρέθηκε 82χρονη, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12).

Την άτυχη ηλικιωμένη επισκέπτονταν καθημερινά οι άνθρωποι του «Βοήθεια στο Σπίτι» και στην τελευταία τους επίσκεψη η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι άνθρωποι της κοινωνικής υπηρεσίας από κάποιο παράθυρο κατάφεραν να δουν ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της ωστόσο δεν απαντούσε στα καλέσματά τους.

Ειδοποίησαν την αστυνομία και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι από παράθυρο, διαπιστώνοντας ότι η γυναίκα ήταν νεκρή από ώρες. Η 82χρονη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και η μόνη βοήθεια που είχε ήταν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Από τους αστυνομικούς του ΑΤ Λαμίας, που ανέλαβαν την προανάκριση, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας και θεωρείται βέβαιο ότι έφυγε από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για το τραγικό συμβάν στις Σέρρες

Θεσσαλονίκη: Εκτεταμένα επεισόδια έξω από το Ιπποκράτειο

Έφοδος της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας