ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού γιος γνωστής τραγουδίστριας - Η δημόσια καταγγελία της

Θύμα ξυλοδαρμού γιος γνωστής τραγουδίστριας - Η δημόσια καταγγελία της
Eurokinissi

Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά τον ξυλοδαρμό του γιού της.

Ένα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε η τραγουδίστρια Ηρώ Λεχουρίτη, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Η τραγουδίστρια, με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media αποκάλυψε ότι ο γιος της έπεσε χθες το βράδυ θύμα ξυλοδαρμού μαζί με τους φίλους του, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. Όπως τόνισε η ίδια, ο γιος της είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι φίλοι του κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Η Ηρώ Λεχουρίτη έγραψε: «Χθες βραδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πανε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο τους περιμενε μια συμμορία από νεαρούς που ηταν «φτιαγμένοι» και τους σάπισαν στο ξυλά. Ο γιος μου είναι καλα, ευτυχως, μην ανησυχείτε. Έφαγε μονο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδια από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ενας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο αλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα. Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές που βρέθηκαν μετά από καιρό να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Έχω ταραχτεί αφάνταστα. Και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί ο κόσμος αλλάζει επικινδυνά. Οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδιά ζούνε σε έναν άγριο κόσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε. Προσέχετε τα παιδιά σας.

Προσέχετε πάρα πολύ. Ασχοληθείτε μαζί τους, μάθετε για αυτά. Προλάβετε. Απευθυνθείτε σε ειδικούς για οποιαδήποτε παρατατική συμπεριφορά ή βίαιη κίνηση που θα δείτε. Πρέπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δύο κορίτσια

που περιγελούσανε τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βιντεο όλο το σκηνικό… Τα συμπεράσματα δικά σας

Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν σχόλια. Δεν τα χρειάζομαι σε αυτή τη φάση. Μόνο σκέψη. Ευχαριστώ».