ΕΛΛΑΔΑ

Τόμας Φλορ: Ο πεθερός του Φίλιππου αγόρασε διαμέρισμα-φιλέτο στο κέντρο της Αθήνας

Τόμας Φλορ: Ο πεθερός του Φίλιππου αγόρασε διαμέρισμα-φιλέτο στο κέντρο της Αθήνας

O δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας Φλορ αγόρασε ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ηρώδου Αττικού

Ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην καρδιά της Αθήνας αγόρασε ο πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας Φλορ.

Ο λόγος για τον πεθερό του Φίλιππου του νεότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η τιμή του ακινήτου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τόμας Φλορ κατάγεται από την Ελβετία και είναι ο ιδιοκτήτης του αεροπορικού Ομίλου, «VistaJet», τον οποίο ίδρυσε το 2004. Πρόκειται για έναν στόλο 72 ιδιωτικών τζετ που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, ενώ ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του και στην περίοδο της πανδημίας.

Ο Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco, έγινε πρόεδρος το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet. Πλέον ο ίδιος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, το 2003 αγόρασε το πρώτο του Bombardier Learjet 60. Το 2016 ο Τόμας Φλορ, ο οποίος περνά πάνω από 800 ώρες στον αέρα κάθε χρόνο, ανακηρύχθηκε Επιχειρηματίας της Χρονιάς από τα βραβεία The Living Legends of Aviation.

Ζει στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας και έχει ως χόμπι το να αγωνίζεται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.