ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες νεκρή η 39χρονη μητέρα - Δίπλα στο άψυχο κορμί της η 4χρονη κόρη της

Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες νεκρή η 39χρονη μητέρα - Δίπλα στο άψυχο κορμί της η 4χρονη κόρη της
Pelop

Το μόλις 4 ετών κοριτσάκι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ».

Αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα είναι η πρώτη εκτίμηση για την αιτία θανάτου της 39χρονης μητέρας στην Πάτρα, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση, η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή τουλάχιστον 9 με 12 ώρες πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης (15/6), ενώ βρέθηκε από τον σύζυγό της στο διαμέρισμα τους το πρωί της Παρασκευής.

Δίπλα της όλες αυτές τις ώρες ήταν η μόλις 4 ετών κόρη της. Το κοριτσάκι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η γυναίκα φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, να σηκώθηκε, να ακούμπησε στην καρέκλα και τελικά να γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στο χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε αβοήθητη.

Η κόρη που είχε αποκτήσει με τον σύζυγο της, οδηγό ταξί, ο οποίος την ώρα του μοιραίου απουσίαζε από το σπίτι, καθώς εργαζόταν νυχτερινή βάρδια, εκτιμάται πως δεν είχε αντιληφθεί πως η μητέρα της δεν ζούσε και αυτό γιατί η εικόνα της παρέπεμπε σε άτομο που κοιμάται, ενώ δεν ήταν και ορατό το αίμα στη μύτη που έφερε το πτώμα.

Πέρα από την 4χρονη, η γυναίκα είχε άλλη μία κόρη 13 ετών από τον πρώτο της γάμο.

Η κηδεία της έγινε το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά και η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου, Μεσούντας, στην Άρτα.