ΕΛΛΑΔΑ

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη»

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη»
EUROKINISSI.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη», σημείωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη και αυτό που προσπαθεί να κάνει, είναι να υποβάλει τη δική του εικόνα στον καθρέφτη, στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η ΝΔ για το πρόγραμμα σταθερότητας και στο ότι υπόσχεται «ρήγματα» τα οποία δεν έχουν εγκριθεί, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3.

«Εμείς ήρθαμε με ένα πρόγραμμα, το οποίο είναι πλήρως κοστολογημένο και εναρμονισμένο με τις δημοσιονομικές δυνατότητες που έχει η χώρα, μέσα στην επόμενη τετραετία. Αυτό το σχέδιο έχει συνταχθεί και ενσωματωθεί στο σχέδιο σταθερότητας και ανάπτυξης 2023 – 2026», σημείωσε ο κ. Σκέρτσος.

Αναφερόμενος στον τουρισμό, υπογράμμισε ότι «με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος καταγράφεται μία μεγάλη αύξηση των τουριστικών ροών στη χώρα, η οποία «αγγίζει» το 36% – 37%, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και σημειώνεται αύξηση ύψους 16% στα έσοδα συγκριτικά με το 2019, που ήταν χρονιά – ρεκόρ για τον τουρισμό».

Σχετικές ειδήσεις