ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 900 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 900 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Στη βεβαίωση 932 παραβάσεων -με την υπερβολική ταχύτητα να είναι η πρώτη στη σχετική λίστα-, σε σύνολο άνω των 1.700 οχημάτων που ελέγχθηκαν σε Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν οι αρμόδιοι τροχονόμοι, στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θέτοντας ως στόχο την πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, τόσο στους οδηγούς όσο και στους πεζούς, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, το 24ωρο, στο κέντρο πόλης, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε περισσότερα από 1.700 οχήματα και βεβαίωσαν συνολικά 823 παραβάσεις. Πρώτη στη σειρά κατάταξης των παραβάσεων εντοπίζεται η υπερβολική ταχύτητα και ακολουθούν οι οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, η έλλειψη άδειας οδήγησης, παραβάσεις φορτηγών οχημάτων και παράνομη στάθμευση.

Στο μεταξύ, με τη συνδρομή της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κιλκίς ελέγχθηκαν οχήματα και βεβαιώθηκαν 109 ακόμη παραβάσεις στάθμευσης.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση παρόμοιες αστυνομικές δράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κατσουρής: Ψηλός και εύσωμος ο δολοφόνος του – Υπάρχει βίντεο με τη δολοφονία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Ζάκυνθο – 9 συλλήψεις

Έκλεψε εκκλησία στη Θάσο και συνελήφθη σε οικισμό της Καβάλας