ΕΛΛΑΔΑ

Blue Horizon: «Δολοφονία είναι» - Τι είπε ο Τριαντάφυλλος στη Μαριάντα Πιερίδη

Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη

«Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι γιατί δεν έδωσες το χέρι σου να τον πιάσεις;», πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη και τότε πήρε τον λόγο ο Τριαντάφυλλος για τον 36χρονο Αντώνη που θέλησε να μπει στο Blue Horizon και βρήκε τραγικό θάνατο 

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει στο Blue Horizon, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» στο OPEN με τη Μαριάντα Πιερίδη, τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δημήτρης Ζερβός, «είναι σοκαριστικό το πώς σκέφτηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι και γιατί έγινε αυτό. Περιμένουμε να δούμε με ηρεμία τι θα γίνει γιατί είναι θέματα που μπορεί να σηκώσουν ατμό και μερικές φορές οδηγούνται σε λάθος κατευθύνσεις οι αντιδράσεις του κόσμου», ανέφερε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

«Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι γιατί δεν έδωσες το χέρι σου να τον πιάσεις;», πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη και τότε πήρε τον λόγο ο Τριαντάφυλλος.

«Τι εννοείτε δήμαρχέ μου “τι έγινε;”. Ανέβηκε πάνω στο πλοίο, ζούσε και τον σπρώχνουν. Ό,τι κι αν έγινε, αφού ξέρεις εσύ που δουλεύεις εκεί ότι ό,τι κι αν γίνει, θα πέσει στη θάλασσα και πολύ πιθανόν να τον πνίξουν τα νερά. Άρα είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο; Δεν κατάλαβα Μαριάντα μου, γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση. Σπρώχνεις τον άλλον έτσι;», είπε ο Τριαντάφυλλος.