ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel - Meteo: Ύψη βροχής ρεκόρ - 1.096,2 χιλιοστά νερού έπεσαν στη Ζαγορά Πηλίου

Κακοκαιρία Daniel - Meteo: Ύψη βροχής ρεκόρ - 1.096,2 χιλιοστά νερού έπεσαν στη Ζαγορά Πηλίου

Κακοκαιρία Daniel: Να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους μετεωρολογικούς σταθμούς, είτε σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, είτε έχασαν μέρος των δεδομένων τους

Τα ύψη βροχόπτωσης της κακοκαιρίας Daniel - ημερήσια και αθροιστικά - στη Θεσσαλία παρουσιάζει σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr σε σχετικό πίνακα.

Να σημειωθεί, ότι ορισμένοι από τους μετεωρολογικούς σταθμούς, είτε σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος (Πορταριά Πηλίου), είτε έχασαν μέρος των δεδομένων τους (Περτούλι, Βόλος).

Σύμφωνα με τον πίνακα, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Ζαγορά Πηλίου δέχθηκε ύψη ρεκόρ, καθώς έπεσαν 1.096,2 mm βροχής, ενώ στην Πορταριά Πηλίου έπεσαν 884,5 mm βροχής. Εξαιτίας της βλάβης του μετεωρολογικού σταθμού ωστόσο, υπήρξε παύση της μετάδοσης των δεδομένων στις 6 Σεπτεμβρίου, επομένως ο πραγματικός αριθμός ήταν πολύ μεγαλύτερος. Η Πεζούλα Καρδίτσας δέχθηκε 762,4 χιλιοστά βροχής.

Για το Σμόκοβο Καρδίτσας εκκρεμεί η συλλογή δεδομένων στις 6-8 Σεπτεμβρίου, ενώ για τον σταθμό της Σκοπέλου εκκρεμεί η συλλογή των ημερήσιων τιμών της κακοκαιρίας, το άθροισμα ωστόσο είναι σωστό.