ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Πώς κινούνται Μετρό, Ηλεκτρικός, Τρόλεϊ, Τραμ και Λεωφορεία, σήμερα Πέμπη (21/09)

Απεργία: Πώς κινούνται Μετρό, Ηλεκτρικός, Τρόλεϊ, Τραμ και Λεωφορεία, σήμερα Πέμπη (21/09)

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα - Τι ισχύει με τη λειτουργία των Μεσών Μαζικής Μεταφοράς

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στους δρόμους της Αθήνας από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ενώ ορισμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν τραβήξει «χειρόφρενο».

Συγκεκριμένα, στις Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό δε υπάρχει κυκλοφορία συρμών από την έναρξη της κυκλοφορίας ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οι Γραμμές του Τραμ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά λειτουργούν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 13.30 το μεσημέρι.

Τα Τρόλεϊ, λειτουργούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Παράλληλα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στους δρόμους της Αθήνας κινούνται κάποια λεωφορεία.

Συγκεκριμένα, διεξάγονται κάποια δρομολόγια αλλά όχι με κανονική συχνότητα, γεγονός που επίσης έχει φέρει καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, στις Λεωφορειακές γραμμές που αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα, όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Επίσης, δρομολόγια εκτελούνται και στις Λεωφορειακές γραμμές Χ93, Χ95, Χ96 και Χ97 που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο.

Για τη λειτουργία των υπόλοιπων Λεωφορειακών γραμμών θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός της ημέρας. Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται για την εκτέλεση των δρομολογίων από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.