ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Σοκαριστική περιγραφή μάρτυρα - «Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα»

Μεσολόγγι: Σοκαριστική περιγραφή μάρτυρα - «Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα»

Φρικτό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής (29/9) μια γυναίκα στο Μεσολόγγι όταν την διαμέλισε ένα μηχάνημα κρεοπωλείου.

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από το Μεσολόγγι πήγε να καθαρίσει τη συγκεκριμένη μηχανή, η οποία της έπιασε τα μαλλιά με αποτέλεσμα να την «τραβήξει» προς τα μέσα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό μίλησε σε εκπομπή του Alpha, δείχνοντας το μηχάνημα που κατακρεούργησε την 50χρονη γυναίκα. «Σε αυτό το μηχάνημα φτιάχνουν τα παρασκευάσματα. Καθάριζε όλα τα μηχανήματα. Όπως κάθισε κάτω πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης και τη χτύπησε στον αυχένα», ανέφερε.

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή της άτυχης γυναίκας που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και αναρωτιέται γιατί είχαν το συγκεκριμένο μηχάνημα στην πρίζα. «Ήταν ένας άγγελος και τη βοηθούσε και η κόρη της. Δούλευε εκεί ένα μήνα. Γιατί είχαν τα εργαλεία στις πρίζες. Το κορίτσι άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, έτρεξε και την είδε μέσα στο μηχάνημα. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και φώναξε και εμένα. ”Θεία βοήθεια η μάνα μου”. Πήγα και την είδα και τρελάθηκα», είπε.

Σοκαριστική είναι και η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τις εικόνες φρίκης που αντίκρισε: «Ήταν γονατισμένη με φορά προς τα πίσω. Είχε σφηνώσει το κεφάλι και πρέπει να έσπασε τον αυχένα. Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα. Την τράβηξε μέσα ανάποδα», ανέφερε χαρακηριστικά.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha:

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της 50χρονης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (1/10) στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Ήταν σε αμόκ ο 74χρονος δράστης – «Θα τους σκότωνα όλους εκεί μέσα»

Γιατί μας κάνει εντύπωση η υπόθεση με το στέγαστρο «Καλατράβα»;

Πειραιάς: Αυτό είναι το μοιραίο φρεάτιο – Τρεις ώρες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον νεκρό 27χρονο