ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Εξιτήριο για την 45χρονη που είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός

Άγιος Παντελεήμονας: Εξιτήριο για την 45χρονη που είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός

Άγιος Παντελεήμονας: Εξιτήριο για την 45χρονη που είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός από τα πυρά του 74χρονου γείτονά τους

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η 45χρονη από τον Άγιο Παντελεήμονα που είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της που δέχθηκε πυροβολισμούς από τον 74χρονο γείτονά τους.

Η στιγμή της δολοφονίας του άνδρα της ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της ξανά και ξανά. Έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία και έκτοτε όπου και να κοιτάξει έρχονται εικόνες στο μυαλό της από το μοιραίο βράδυ που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

«Όταν ήρθε λέει: ”Τι μου βάλανε στο ποτό στην ταβέρνα;”. Λέω: ”Τι σου βάλανε κύριε Γιάννη; Ό,τι ήπιε άλλος αυτό ήπιες και εσύ. Αλλά εσύ ήπιες παραπάνω”. ”Όχι, πες μου τι μου βάλανε. Αλλιώς θα σας τελειώσω όλους”, αυτό είπε».

Η 45χρονη είδε τον άντρα της να πέφτει νεκρός μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μπήκε μπροστά στο όπλο του δολοφόνου για να σώσει τη ζωή των παιδιών της κι όλα αυτά γιατί ο 74χρονος ισχυρίστηκε πως κάτι του είχαν ρίξει στο ποτό.

«Παίρνει το όπλο από την τσέπη, σηκώνεται και ο άντρας μου ”Τι κάνεις Γιάννη;”, λέει και αμέσως ρίχνει και έπεσε κάτω», είπε η 45χρονη.

Το μόνο που της δίνει κουράγιο είναι ένα καντηλάκι με τη φωτογραφία του συζύγου της δίπλα. Πλέον προσπαθεί να βρει τη δύναμη να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μεγαλώσει την 12χρονη κόρη της.

Η 45χρονη γυναίκα ζητάει δικαίωση. Θέλει να σταθεί μπροστά στον δολοφόνο του άντρα της και να τον κοιτάξει στα μάτια.

«Θέλω να τον δω και να του μιλήσω. Γιατί μου το έκανε αυτό; Από κοντά θέλω να τον δω», είπε.

Το ερώτημα που θα την βασανίζει για πάντα είναι ένα. Γιατί ο οικογενειακός φίλος τους προκάλεσε αυτήν την αδιανόητη τραγωδία στην οικογένειά της που άφησε πάνω της μόνο πόνο.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Διαβάστε επίσης:

Αρτέμιδα: «Έκανε τον λιπόθυμο για να γλιτώσει από το σκυλί», λέει στο Newsbomb η μητέρα του 11χρονου

«Η κομμωτική μου αρέσει, θα σταθώ στα πόδια μου», λέει η τραγική μητέρα από την Αχαΐα

«Δεσποζόμενα» πίτμπουλ σκόρπισαν τον τρόμο και στη Βούλα: Βγήκαν στον δρόμο και κατασπάραξαν γάτες