ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας σε αμόκ έκανε «γυαλιά – καρφιά» τα επείγοντα του Νοσοκομείου Αγρινίου

Άνδρας σε αμόκ έκανε «γυαλιά – καρφιά» τα επείγοντα του Νοσοκομείου Αγρινίου
FACEBOOK.

Τρομακτικό περιστατικό στα επείγοντα του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Χθες το απόγευμα (01/11), ένας 30χρονος άνδρας προκάλεσε πολύ σοβαρό επεισόδιο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου, αφού όντας εκτός εαυτού, προκάλεσε φθορές και μεγάλη αναστάτωση, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να τον συλλάβει, σύμφωνα με το agrinionews.gr.

Στη νοσηλευτική μονάδα κλήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Υπηρεσίας οδήγησαν τον “πρωταγωνιστή” του περιστατικού στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στο σημείο έσπευσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μιχάλης Σερασκέρης ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του. Μάλιστα, δόθηκαν οδηγίες για την ενίσχυση των μέτρων όσον αφορά την περιφρούρηση του Νοσοκομείου και την ασφάλεια των εργαζομένων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

«Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μία ακόμη βάρδια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου» έγραψε μεταξύ άλλων σε δημοσίευση ο διασώστης, Γιώργος Καραγεώργος, αναρτώντας φωτογραφίες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον άνδρα.

«Όχι, αυτές οι εικόνες δεν είναι από νοσοκομείο στην λορίδα της Γάζας, είναι από ένα γενικό νοσοκομείο της Ελλάδας.Αυτές οι εικόνες δεν είναι από μια χώρα που υπάρχει πόλεμος, είναι από ένα "ειρηνικό" νοσοκομείο στην χώρα μας.Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μια ακόμη βάρδια στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου..Είναι μια κατάσταση που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) αχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοι υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορεις.Είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβασεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές! Αυτές οι εικόνες είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες» έγραψε.

Σχετικές ειδήσεις