ΕΛΛΑΔΑ

Πόσο καλά γνωρίζεις τις πολυβραβευμένες σειρές του Vodafone TV; Κάνε τώρα το quiz!

Πόσο καλά γνωρίζεις τις πολυβραβευμένες σειρές του Vodafone TV; Κάνε τώρα το quiz!

Το Vodafone TV αποτελεί την κορυφαία επιλογή για ψυχαγωγία στο σπίτι, με όλες τις talk-of-the-town σειρές, παγκοσμίως και με αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου.

Συνολικά, στο Vodafone TV βλέπουμε περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, σε περισσότερα από 25 δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, πρόσφατες και αγαπημένες blockbuster ταινίες από την Warner Bros, αποκλειστικό περιεχόμενο από την ΗΒΟ και την Viaplay καθώς και πρόσβαση σε όλες τις σειρές και ταινίες του Disney+.

Πλέον, για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο Vodafone TV, βρίσκουμε σε ένα μόνο μέρος, όλες τις σειρές που ξεχώρισαν είτε πρόσφατες – της τελευταίας χρονιάς – είτε σειρές - ορόσημο στην ιστορία της τηλεόρασης, που όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

Τώρα, λοιπόν, στο Vodafone TV βρίσκουμε τη μεγαλύτερη λίστα κορυφαίων, πολυβραβευμένων σειρών που συζητιούνται διεθνώς.

Πόσο καλά, όμως, γνωρίζεις την υπόθεση, τους συντελεστές και τις πιο viral ατάκες από τις σειρές που βλέπουμε αποκλειστικά στο Vodafone TV; Κάνε το παρακάτω quiz και τρέξε να απολαύσεις όλες τις κορυφαίες σειρές παγκοσμίως!