Βύρωνας: «Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο», ζητούν οι γονείς της 16χρονης που πέθανε από ναρκωτικά

Βύρωνας: «Όταν οι γονείς της 16χρονης αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει, «έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους κρατικούς φορείς για να προστατευθεί το παιδί και δεν υπήρχε ανταπόκριση», τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας

Βύρωνας: «Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο», ζητούν οι γονείς της 16χρονης που πέθανε από ναρκωτικά
1'

Οι γονείς της 16χρονης από τον Βύρωνα που έχασε τη ζωή της, όταν της χορήγησαν κοκτέιλ ναρκωτικών, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε μέσο για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους.

«Με όση δύναμη τους απομένει, που θα τη βρουν τη δύναμη, ο επόμενος στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, δηλαδή να εξαντλήσουν τα περιθώρια του νομού, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της 16χρονης», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας Νίκη Αραμπατζή μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού. Είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε ένα λάθος φιλικό περιβάλλον να ξεφύγει η κατάσταση. Σας το λέω με επίγνωση γιατί γνωρίζω πολύ καλά την οικογένεια», πρόσθεσε

Η Νίκη Αραμπατζή κατήγγειλε ότι όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, «έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους κρατικούς φορείς για να προστατευθεί το παιδί και πραγματικά δεν υπήρχε ανταπόκριση και αυτό θα το αναδείξουμε». «Όταν φτάνουμε σε αυτά τα σημεία, πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να βάζει ένα στοπ», υπογράμμισε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή