ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρή 55χρονη – Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρή 55χρονη – Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα

Τρία θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες σε Ν. Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι

Mία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο, σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Πόρτο Ράφτη. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 33,5ο χιλιόμετρο προς Μαρκόπουλο, μπροστά στην επιχείρηση φάρμα Σαΐτης.

Όπως έγινε γνωστό ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα γεννημένη το 1968 προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Επιπλέον ένα άλλο τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 20:30 επί της Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια όταν δίκυκλο που οδηγούσε Ινδός ηλικίας 49 ετών συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμορφωση – Άνω Πατήσια.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι επί της οδού Αγίου Ιεροθέου, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς κατέληξε. Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παλαιό Φάληρο: Πώς έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα ΙΧ με τραμ

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/12) στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με συρμό του τραμ κοντά στη στάση «Εδέμ».

Μια γυναίκα νεκρή και ένας 65χρονος άνδρας σοβαρά τραυματισμένος που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, όταν ΙΧ βγήκε εκτός πορείας παρέσυρε πεζούς και συγκρούστηκε με συρμό του τραμ.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Στα μέτρα μετά τη στάση Έδεμ, το ασημί ΙΧ που κινείτο στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, συγκρούστηκε με διερχόμενο τραμ, που είχε κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Αθήνα.

Ο οδηγός ήθελε να στρίψει δεξιά και πέρασε γρήγορα, και να περάσει το τραμ πριν αυτό περάσει από τη στάση.

Για άγνωστους λόγους το ΙΧ διέφυγε της πορείας του, και έπεσε πάνω σε μεταλικά κολωνάκια, τα έσπασε, και συγκρούστηκε με το τραμ, το οποίο εκτροχιάστηκε, ενδεικτικό της σφοδρής σύγκρουσης.

Τραγικός υπολογισμός ο θάνατος μίας γυναίκας καθώς και ένας 65χροονος που τραυματίστηκε και είναι στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός συνελήφθη, κρατείται και θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Σπάτα: «Πήγε η γυναίκα μου άδικα» - Τα σενάρια για τα αίτια του τροχαίου με δύο νεκρούς

Δύο νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός από το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στα Σπάτα. Πιο συγκεκριμένα ένας 18χρονος και μια 52χρονη έχασαν τη ζωή τους έπειτα από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στη λεωφόρο Σπάτων.

Το τροχαίο στα Σπάτα έγινε το πρωί της Πέμπτης στο ύψος της βόρειας πύλης του αεροδρομίου και τα αυτοκίνητα έγιναν «σμπαράλια». Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 52χρονη, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο οδηγοί.

Το αυτοκίνητο του νεαρού αφού βγήκε από την πορεία του, υπερπήδησε το προστατευτικό διάζωμα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και εκεί συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε η 52χρονη.

Μια πληροφορία που εξετάζεται είναι ότι έσκασε το λάστιχο του ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να ακολουθήσει η σύγκρουση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από το τροχαίο στα Σπάτα, οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια των αυτοκινήτων και άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ η Τροχαία προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Ο σύζυγος της 52χρονης συγκλόνισε, μιλώντας στο Star: «Πήγε η γυναίκα μου άδικα. Έχω τέσσερα παιδιά, τι θα κάνω; Περίμενε να κάνουμε γάμους», είπε.