ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του γαμπρού του 32χρονου αστυνομικού

Θεσσαλονίκη: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του γαμπρού του 32χρονου αστυνομικού

Με λόγια καρδιάς αποχαιρέτα τον αδικοχαμένο αστυνομικό ο γαμπρός του

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον Νορβηγό μέσα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, συγκλονίζει η ανάρτησή του γαμπρού του.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή του:

Μέχρι χθες είχα δύο αδερφούς εξ αγχιστείας. Ένας στυγερός Νορβηγός με μαχαίρι μας στέρησε τον Χάρη μας, έναν άνθρωπο που μόνο χαμόγελα μοίραζε και βοήθεια σε όλους όσοι είχαν ανάγκη. Έναν άνθρωπο που ακόμα και ύστατη στιγμή απέναντι σε έναν φονιά, σκέφτηκε πώς θα σώσει τον φίλο του που ήδη είχε δεχθεί τις πρώτες μαχαιριές. Ο φίλος σώθηκε, όμως ο Χάρης έφυγε για πάντα και τα όνειρά του δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα.

Το προφίλ του Νορβηγού δράστη σκιαγράφησε φίλη του που μίλησε στο Mega, η οποία έκανε λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, ο οποίος δεν της είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει πως σε σοβαρές συζητήσεις που είχαν φαινόταν ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Τα παιδικά του χρόνια ήταν όντως πάρα πολύ δύσκολα, αλλά δεν θα μιλήσω εγώ γι’ αυτό, εάν θελήσει θα το κάνει φυσικά ο ίδιος. Όταν όμως μιλούσε σοβαρά φαινόταν ξεκάθαρα ότι πάσχει από κάποια ψυχολογική διαταραχή, χωρίς όμως αυτό να τρομάζει τους γύρω του».