ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο με το... καλημέρα της χρονιάς για μία θέση πάρκινγκ

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο με το... καλημέρα της χρονιάς για μία θέση πάρκινγκ

Θεσσαλονίκη: Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο έκαναν τρία άτομα έπειτα από σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού για μία θέση αυτοκινήτου

Θερμόαιμοι νταήδες επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς αλλά και στον πατέρα του ενός επειδή τους ενοχλούσε το αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα τα τρία άτομα που ξυλοκοπήθηκαν ξυλοκοπήθηκαν άγρια για μία θέση πάρκινγκ να κάνουν Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το voria.gr, το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις Συκιές, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της πρώτης μέρας του έτους όταν δύο νεαροί επέστρεφαν από την έξοδό τους.

Τρία άτομα 22, 22 και 25 ετών έκαναν παρατήρηση στους δύο συνομήλικούς τους επειδή τους εμπόδιζε το αυτοκίνητό τους. Μέχρι ο ένας νεαρός να το απομακρύνει, οι... θερμόαιμοι δράστες ξυλοκόπησαν τον φίλο του, ενώ μόλις αυτός επέστρεψε είχε την ίδια αντιμετώπιση, καθώς τα τρία άτομα χτύπησαν βίαια κι αυτόν στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία.

Ο πατέρας του ενός θύματος άκουσε τις φωνές και έτρεξε να βοηθήσει τους δύο νεαρούς. Τότε οι τρεις έφυγαν, όμως επέστρεψαν λίγα λεπτά αργότερα με δύο ακόμα άτομα και όλοι μαζί επιτέθηκαν και στον πατέρα με λοστούς και πέτρες, τραυματίζοντάς τον σε όλο το σώμα και στο κεφάλι.

Οι πέντε -ανάμεσά τους και μία κοπέλα- συνελήφθησαν και όπως προέκυψε έχουν όλοι ποινικό παρελθόν. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Λόγω αποχής των δικηγόρων, η δίκη αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

Σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς: «Η γυναίκα μου πούλησε τις τσάντες της, είχαμε οικονομικά προβλήματα»

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αχαΐα: Νεκρός 67χρονος κυνηγός

Πιερία: Χειροπέδες σε διακινητή αλλοδαπών – Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και είχε 8 κάρτες sim