ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία του Χρήστου Γιαλιά

Θρήνος στην κηδεία του Χρήστου Γιαλιά

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Χρήστου Γιαλιά

Σε πολύ στενό κύκλο, φίλοι και συγγενείς λένε το αντίο στον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα.

Την ίδια ώρα, τα παιδιά του Χρήστου Γιαλιά προχώρησαν σε ανακοίνωση για την πρώην σύντροφο του επιχειρηματία, η οποία οδύρονταν στον τόπο της τραγωδίας. Πρόκειται για την Κατερίνα, τη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ήταν η σύντροφός του.

Η κηδεία του Χρήστου Γιαλιά λαμβάνει χώρα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα. Ανάμεσα σε όσους συγκεντρώθηκαν για να του αποδώσουν το τελευταίο αντίο, ήταν τα μέλη της οικογένειάς του, φίλοι και συνεργάτες. Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας έφτασαν νωρίς ο αδελφός του αλλά και η μητέρα του, καθώς και κάποιοι συγγενείς. Άγνωστο παραμένει αν η πρώην σύντροφός του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες θα παραστεί στην κηδεία. Ωστόσο έχουν ήδη βρεθεί στο σημείο, συγγενείς της πρώην συντρόφου. Επίσης, δεν έχει εμφανιστεί στην κηδεία η 27χρονη Κατερίνα, η οποία υποστηρίζει πως ήταν η τελευταία σύντροφος του επιχειρηματία.

Ως δήθεν σύντροφο χαρακτήρισαν τα μέλη της οικογένειας του Χρήστου Γιαλιά τη γυναίκα, η οποία υποστηρίζει πως τα τελευταία δύο χρόνια ήταν η -τελευταία- σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Γιαλιάς δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, σε σημείο που δεν καλύπτονταν από κάμερες ασφαλείας.