ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Τι λέει η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής - «Έχω να δω την κόρη μου από το 2013»

Κορινθία: Τι λέει η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής - «Έχω να δω την κόρη μου από το 2013»

Η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής από την Κορινθία μιλάει πρώτη φορά για την κόρη της

Η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψε ότι έχει να δει την κόρη της από το 2013.

«Έχω να δω την κόρη μου από το 2013» λέει η μητέρα της Σεβαστής μιλώντας στο MEGA.

«Η κόρη μου ξέρω ότι έχει τέσσερα δικά της παιδιά και ένα που εγκυμονεί, αν και που το εγκυμονεί το έμαθα από την τηλεόραση»

«Όλη η οικογένεια έφυγε από εδώ, από το σπίτι τους στην Αθήνα, αιφνίδια. Εν μία νυκτί φύγανε, ούτε είπαν γεια, είχαν γίνει κάποια γεγονότα. Είχαν γίνει κάποιες καταστάσεις, κάποιοι τσακωμοί. Οπότε ούτε γεια μας είπαν, ούτε γεια και μάλιστα θυμάμαι ήταν του Αγίου Πνεύματος το 2013. Φ'υγανε βίαια από εδώ.», παραδέχεται η μητέρα της Σεβαστής.

«Δεν μπορούσες να συζητήσεις πολλά πράγματα γιατί είχε τα δικά του πιστεύω. Ότι ήταν παλαιοημερολογίτης, το έμαθα μετέπειτα και είπα τι να κάνουμε, Έσφιξα την καρδιά μου, εντάξει να μιλήσουμε να δώσουμε μια συμβουλή στα παιδιά μας. Κατάλαβα όμως ότι του έλεγε χαρτί και καλαμάρι οπότε κάποια στιγμή σιώπησα να μην κάνω και εγώ κακό στη δική μου οικογένεια.», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Δεν περίμενα, δεν περίμενα, δηλαδή τρελαίνομαι αυτή την κατάσταση, δεν την περίμενα και δεν δέχομαμ δεν θέλω να το δεχτώ»

Πώς γνωρίστηκαν

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Σεβαστής, γνωρίστηκε με τον Μανώλη στα 19 της όταν σπούδαζε στα ΤΕΕ βοηθός οδοντοτεχνίτης πορσελάνης. Είχε τελειώσει την πρώτη χρονιά και πήγαινε στη δεύτερη και τότε τον γνώρισε.

Τότε η Σεβαστή άλλαξε τα πάντα και άρχισε να ζει με τα πιστεύω που ζούσε και ο Μανώλης.