ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Αποκλεισμένο το Σύνταγμα από τα τρακτέρ - Ανοιχτό το Μετρό

Αγρότες: Αποκλεισμένο το Σύνταγμα από τα τρακτέρ - Ανοιχτό το Μετρό
Newsbomb.gr

Μιλώντας στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε νωρίτερα την Τρίτη τις έκτακτες κυκλοφιακές ρυθμίσεις που ισχύουν λόγω του συλλαλητηρίου των αγροτών

Οι αγρότες είναι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, οι δρόμοι έχουν κλείσει όμως το Μετρό παραμένει ανοιχτό. Θα κλείσει μόνο στην περίπτωση που συντρέχουν λόγοι ασφαλείας, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε νωρίτερα την Τρίτη τις έκτακτες κυκλοφιακές ρυθμίσεις που ισχύουν λόγω του συλλαλητηρίου των αγροτών.

Συγκεκριμένα η κυρία Δημογλίδου επισήμανε τα εξής: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα μέχρι και αύριο το μεσημέρι που αναμένεται να ολοκληρωθεί και η αποχώρηση των αγροτών από το κέντρο της Αθήνας για τους πολίτες που θέλουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Γι' αυτό και υπήρξαν ανακοινώσεις από εχθές από την Ελληνική Αστυνομία και από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την έλευση των αγροτών.

Μετά το μεσημέρι πρόκειται να ξεκινήσουν αυτές οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα φτάσουν στο Λεκανοπέδιο οι αγρότες».