ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανοί: Τα «γυρίζει» ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης

Παλαιοχριστιανοί: Τα «γυρίζει» ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης

«Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία», δήλωσε ο παλαιοχριστιανός αναφορικά με το πρόσωπο του πατέρα-Κλεομένη, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας του βρέφους της κόρης του

Μετά τις αποκαλύψεις που θέλουν τον πατέρα-Κλεομένη, γνωστό για τα βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο, να είναι ο πατέρας του βρέφους της κόρης του 47χρονου παλαιοχριστιανού, ο ίδιος ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις αρνούμενος ότι ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο στις αστυνομικές αρχές.

Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι έκαναν; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου».

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε δηλώσει πως «η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο για τον οποίο το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται (…) και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως ο 47χρονος είχε αναφέρει ως πατέρα του βρέφους έναν ιερέα, παλαιοημερολογίτη, που είχε σχετική επαφή με την κόρη του.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύζυγο και τα παιδιά

Συνεχίζονται στο μεταξύ οι έρευνες για την σύζυγο του Μανώλη, Σεβαστή, η οποία με τα παιδιά έχουν κρυφτεί από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή όπου έμεναν και αρχικά συνέλαβαν τον 47χρονο.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, «φοβάμαι για την οικογένειά μου. Είναι κρίσιμη η κατάστασή μου και δεν την σέβεται κανείς». Σημειώνεται ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων φρουρούμενος.