ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Δεν με αφορά ο πατέρας Κλεομένης - Δεν είναι πατέρας της εγγονής μου

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Δεν με αφορά ο πατέρας Κλεομένης - Δεν είναι πατέρας της εγγονής μου

Όπως είπε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια.

Για τον πατέρα Κλεομένη και το αν είναι πατέρας της εγγονής της κόρης του παλαιοχριστιανού Μανώλη, ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».

Όπως είπε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια. «Έκτοκτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο πατήρ Κλεομένης έχει υποστηρίξει ότι δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του και δεν έχει πάει ποτέ στο λαγούμι.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για την σύζυγο του Μανώλη, Σεβαστή, η οποία με τα παιδιά έχουν κρυφτεί από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή όπου έμεναν και αρχικά συνέλαβαν τον 47χρονο.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, «φοβάμαι για την οικογένειά μου. Είναι κρίσιμη η κατάστασή μου και δεν την σέβεται κανείς». Σημειώνεται ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων φρουρούμενος.