ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης: Από το λαγούμι της Κορινθίας... σε διαμέρισμα του Πειραιά - Άφαντη η εγκυμονούσα Σεβαστή

Μανώλης: Από το λαγούμι της Κορινθίας... σε διαμέρισμα του Πειραιά - Άφαντη η εγκυμονούσα Σεβαστή
GLOMEX

Παραχώρησαν στον Παλαιοχριστιανό Μανώλη που έμενε σε λαγούμι στην Κορινθία, διαμέρισμα στον Πειραιά 

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του είναι έγκυος και πως ο ίδιος πρόκειται να μετακομίσει σε ένα σπίτι στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης με έντονο ενθουσιασμό είπε πως η γυναίκα του είναι έγκυος και βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύσης της. Παράλληλα, ο δικηγόρος του μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», εξήγησε πως παραχώρησαν στον Μανώλη ένα διαμέρισμα στον Πειραιά. Ο ίδιος τόνισε πως έχει συμβουλέψει τον πελάτη του, εάν λάβει την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ξανά, να βαδίσει σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και το παιδί να συνεχίσει τη ζωή του πηγαίνοντας στο σχολείο.

Αυτή τη κατάσταση δεν την αρνήθηκε ο Μανώλης, ενώ και οι δύο εξήγησαν πως το σπίτι που πρόκειται να μετακομίσει βρίσκεται κοντά σε σχολείο.

«Δεν έχω βρεθεί με τη σύζυγο μου»

Ο 45χρονος Μανώλης μίλησε για την επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του, ο οποίος δεν γνωρίζει που βρίσκεται η έγκυος γυναίκα του με την κόρη τους ενώ όπως είπε «και εγώ στη θέση τους θα κρυβόμουν κάτω από ένα πυθάρι».

«Μαθαίνω νέα της συζύγου μου αλλά δεν γνωρίζω που είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα σε ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του, δεν ήθελε να αναφέρει πολλά στοιχεία παρά μόνο ότι ο γαμπρός του είναι πνευματικό παιδί του πάτερ Κλεομένη και όσα έχουν γραφτεί πρόκειται περί παρεξήγησης.

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μανώλης τόνιζε πως δεν ασχολείται με τα προσωπικά της κόρης του, καθώς «είναι ενήλικη», μετά ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πως είναι το «πατέρα Κλεομένη» για να φτάσουμε σήμερα στο «είναι ένα παιδί κοντά στον Κλεομένη».

«Ο Κοέλιο μου άλλαξε τη ζωή»

O 45χρονος νωρίτερα, αναφέρθηκε και στα ενδιαφέροντα του και ενασχόληση του με τη συγγραφή. «Ο Κοέλιο μου άλλαξε τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος.

Εξήγησε πως αυτή τη στιγμή ο μισθός του από τον Δήμο Ερέτριας βρίσκεται σε παύση πληρωμής , ενώ αναφορικά με όσα λένε οι κυνηγοί για το περιστατικό του εμπρησμού, ο Μανώλης το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο Μανώλη μίλησε επίσης και για τα όπλα που βρέθηκαν στο λαγούμι που κατοικούσε στην Κορινθία: «Τα περισσότερα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου είναι αυτοσχέδια εκτός από ένα που βρήκα θαμμένο».