ΕΛΛΑΔΑ

Σέλμα Φονσέκα: Η Ελληνοβραζιλιάνα φωτογράφος του Hollywood μιλά για πρώτη φορά για τον Πελέ

Σέλμα Φονσέκα: Η Ελληνοβραζιλιάνα φωτογράφος του Hollywood μιλά για πρώτη φορά για τον Πελέ

«Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Μας κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν ήταν βέβαια τόσοι όσο τώρα αλλά υπήρχαν όπου πηγαίναμε» είπε για τη σχέση της με τον Πελέ η φωτογράφος

Η Ελληνοβραζιλιάνα φωτογράφος Σέλμα Φονσέκα έχει φωτογραφίσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, ενώ έχει εκδώσει και βιβλίο για τα after parties των Όσκαρ που έχει φωτογραφίσει.

Λιγότερο γνωστό στη χώρα μας είναι το γεγονός ότι η Φονσέκα ήταν ζευγάρι με τον Πελέ, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Cosmos. Η φωτογράφος μίλησε στο OPEN για τις αναμνήσεις που έχει από τον βασιλιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Στα 22 μου γνώρισα τον Πελέ από μια Βραζιλιάνα φίλη μου. Εκείνος ήταν στην Αμερική για τον «Cosmos». Μόλις είχε χωρίσει με την Σούσα και ήθελε γάμο, παιδιά, αλλά εγώ ήμουν πολύ μικρή... Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Μας κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν ήταν βέβαια τόσοι όσο τώρα αλλά υπήρχαν όπου πηγαίναμε», είπε αρχικά.

«Είχα ένα πάρα πολύ μικρό σπίτι και μου είπε θέλω να έρθω σπίτι σου να σου φέρω ένα δώρο. Και εγώ ντρεπόμουν και του είπα όχι δε θέλω και εκείνος μου είπε: «Τι λες ρε; Εγώ ήμουν στην φαβέλα, δεν ήμουν πλούσιος. Δε με νοιάζουν αυτά τα πράγματα. Ο Πελέ είχε πάντα έναν σοφέρ που ήταν και ο bodyguard. Εκείνη τη μέρα όμως που ήρθε στο σπίτι μου πήρε ένα ταξί γιατί δεν ήθελε κανείς να έρθει μαζί του και ο ταξιτζής κοιτάει πίσω και του λέει: «Εσύ μοιάζεις με τον Πελέ» Και του απάντησα εγώ: «Είναι ο Πελέ» και τρελάθηκε ο ταξιτζής και έλεγε: «Τι; Είναι ο Πελέ στο ταξί μου;» και του έλεγε δε θέλω λεφτά, δε θέλω τίποτα, αλλά ο Πελέ φυσικά δεν τον άφησε και του τα έδωσε».