ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Όταν η 28χρονη «ένιωθε τυχερή» - Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του ζευγαριού

Άγιοι Ανάργυροι: Όταν η 28χρονη «ένιωθε τυχερή» - Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του ζευγαριού

Το ζευγάρι στους Αγίους Ανάργυρους είχε προχωρήσει σε μια σειρά από αναρτήσεις με μηνύματα αγάπης

Αγαπημένο και ενωμένο παρουσιαζόταν το ζευγάρι στους Αγίους Ανάργυρους που συγκλόνισε την κοινωνία. Η 28χρονη ο 39χρονος, που την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αργά το βράδυ της Δευτέρας έξω από το τμήμα Αγίων Ανάργυρων, μπροστά από τον σκοπό, ήταν αρκετά ενεργοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, είχαν προχωρήσει σε μια σειρά από αναρτήσεις με μηνύματα αγάπης, εκφράζοντας έτσι τον... έρωτα τους. Η 28χρονη, είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μια από τις αναρτήσεις της πως «νιώθει τυχερή» και πως δεν τους εμποδίζει τίποτα από το να βγουν για μια βόλτα, με την φωτογραφία που ακολουθεί αυτή τη λεζάντα να την βρίσκει χαμογελαστή και χαρούμενη.

Το ζευγάρι όπως φαίνεται και στον προσωπικό λογαριασμό της αδικοχαμένης 28χρονης, έκανε συνεχώς ταξίδια, αναρτώντας φωτογραφίες με το χαμόγελο στα χείλη.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Στο προφίλ της άτυχης γυναίκας στο Facebook, σε μια από τις πολλές φωτογραφίες που είχε με τον 39χρονο, υπάρχει σχόλιο μάλιστα που αναφέρει «Πάντα έτσι να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι έτσι θέλω να σας βλέπω ΠΑΝΤΟΤΕ» με την 28χρονη μάλιστα να κάνει «καρδούλα» ως απάντηση!