ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Μαθητής σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τρία άτομα - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Κέρκυρα: Μαθητής σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τρία άτομα - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Αιματηρό επεισόδιο που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα – Συνελήφθη ο δράστης

Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πλατεία Σαρόκο, στην Κέρκυρα.

Όπως αναφέρει το corfunews.gr, το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ μαθητών, είχε ως αποτέλεσμα τρία άτομα να διακομισθούν στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εκδηλώθηκε ένταση μεταξύ των μαθητών με αποτέλεσμα δύο εξ’ αυτών να τραυματιστούν από το μαχαίρι που έφερε ο τρίτος μαθητής. Τραυματίας κατέληξε και ένας 49χρονος ο οποίος είδε τι συμβαίνει και έσπευσε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί μαχαιριά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στα θύματα αλλά και η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον φερόμενο δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά την πράξη του.

Οι επιστάμενες έρευνες της αστυνομίας είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί ο δράστης περίπου μία ώρα μετά την αιματηρή επίθεση που πραγματοποίησε και να του περάσουν χειροπέδες.

Στο Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τρία άτομα. Πρόκειται για ενα 14χρονο, έναν 17χρονο και τον 49χρονο που έσπευσε να βοηθήσει.

Σημειώνεται ότι τα τραύματα που φέρουν τα θύματα δεν είναι σοβαρά ωστόσο και οι τρεις είναι σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις