ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Αντί να πάω την κόρη μου νυφούλα, θα την πάω στο νεκροταφείο», λέει ο πατέρας της

Άγιοι Ανάργυροι: «Αντί να πάω την κόρη μου νυφούλα, θα την πάω στο νεκροταφείο», λέει ο πατέρας της

«Θα πρέπει να πάω εγώ το κορίτσι μου στο νεκροταφείο, αντί να με πάει εκείνη στα βαθιά μου γηρατειά» συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Νέο ξέσπασμα έκανε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Η κόρη μου είχε τελειώσει βρεφονηπιοκόμος και είχε πάει να δουλέψει καθαρίστρια. Η κόρη μου δεν γύριζε σπίτι να μείνει μαζί μας, έλεγε "μπαμπά είμαι 28 ετών"», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της 28χρονης.

Μάλιστα, ξεσπά λέγοντας ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει τι συνέβη: «Αντί να πάω την κόρη μου νυφούλα, θα την πάω στο νεκροταφείο. Θα πρέπει να πάω εγώ το κορίτσι μου στο νεκροταφείο, αντί να με πάει εκείνη στα βαθιά μου γηρατειά». Και συνεχίζει: «Όταν θα την πάω στο χώμα, τότε θα το καταλάβω».

Αναφερόμενος στον 39χρονη δράστη, ο πατέρας της Κυριακής είπε: «Δεν μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία, το μόνο που έκανε, επειδή λέει ότι είχε κήλη, ότι έμπαινε στο νοσοκομείο, για να κάνει κήλη. Και γι' αυτό δεν μπορούσε να πάει για δουλειά».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η κόρη του να παντρευτεί τον δολοφόνο της, ο πατέρας της 28χρονης είπε: «Ήρθε εδώ να μου την ζητήσει, να μου πει τα πράγματα. Μου λέει "θα απολυθεί η Κούλα από τη δουλειά, θα πάρει αποζημίωση, τόσα λεφτά... Θα πάρει και το ταμείο ανεργίας, θα παντρευτούμε και θα πάρουμε το επίδομα γάμου και το επίδομα τοκετού για το παιδί. Λέω "συγγνώμη, μου μιλάς τόση ώρα για το τι θα πάρει η Κούλα από επιδόματα αν θα φύγει από τη δουλειά της, αντί να μου πεις θα βρούμε μια δουλειά... Έλεγε ότι έχει κήλη και έλεγε πώς θα πάει για δουλειά; Του έλεγα "τι είναι αυτά που λες; Το φυσιολογικό είναι να πας να βρεις μια δουλειά».