ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Σπαραγμός στo μνημόσυνο της Κυριακής– Τα δάκρυα της μητέρας και τα λόγια του πατέρα

Άγιοι Ανάργυροι: Σπαραγμός στo μνημόσυνο της Κυριακής– Τα δάκρυα της μητέρας και τα λόγια του πατέρα

Άγιοι Ανάργυροι: Μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε σήμερα για την 28χρονη Κυριακή που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Εννιά μέρες πέρασαν από τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους και οι γονείς της τέλεσαν μνημόσυνο στο νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων.

Στο μνημόσυνο το παρών έδωσε και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης. Όπως ανέφερε λίγο αργότερα, μιλώντας στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι γονείς και η αδελφή της Κυριακής βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

«Η αδελφή της ήταν αμίλητη. Την πλησίασα και της ζήτησα συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν και της υποσχέθηκαν ότι θα μάθουμε ποιος έφταιγε», ανέφερε αρχικά προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Κάποια στιγμή το κορίτσι ξέσπασε σε λυγμούς και ο πατέρας της πήγε κοντά της και της είπε "μη στεναχωριέσαι η Κυριακούλα είναι στον μήνα του μέλιτος και περνάει τέλεια"».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, ο πατέρας της 28χρονης βρίσκεται σε άρνηση και δε θέλει να συνειδητοποιήσει ότι δε θα ξαναδεί το παιδί του.

«Μιλούσε με όλον τον κόσμο, τους αγκάλιαζε. Έδειχνε σαν να προσπαθεί να ξεχάσει τι είχε συμβεί», είπε.

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο 39χρονος σήκωνε το τηλέφωνό της»

Στο μεταξύ στην εκπομπή μίλησε και μία φίλη της 28χρονης, που δούλευαν μαζί υποστήριξε ότι ο 39χρονος ήταν χειριστικός και καταπιεστικός.

«Σήκωνε το τηλέφωνό της και όταν της το έδινε της έκανε συνεχώς νοήματα να το κλείσει. Της μιλούσε πολύ απότομα κι εκείνη του έλεγε συνέχεια "ναι"», είπε η συνάδελφος της Κικής.

Πρόσθεσε ότι έβλεπε τον φόβο στα μάτια της κοπέλα, όμως δεν την είχε ρωτήσει ποτέ για τον 39χρονο γιατί και η ίδια φοβόταν μήπως τα βάλει μαζί της.

«Την τελευταία φορά που της είδα της είπα "να προσέχεις τον εαυτό σου, να μιλάς και να μη φοβάσαι". Όμως δεν έκανα τίποτα για να τη βοηθήσω. Νιώθω τύψεις, λυπάμαι πολύ», είπε.

Σχετικές ειδήσεις