ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Του ξεφούσκωσαν τα λάστιχα για να τον κλέψουν!

Πάτρα: Του ξεφούσκωσαν τα λάστιχα για να τον κλέψουν!

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στα δύο πάρκινγκ που βρίσκονται στη λιμενική ζώνη της Πάτρας

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στα δύο πάρκινγκ που βρίσκονται στη λιμενική ζώνη της Πάτρας από επιτήδειους που είτε σπάνε τα παρμπρίζ και αφαιρούν ότι πολύτιμο υπάρχει στο όχημα, είτε ξεφουσκώνουν λάστιχα, προσποιούνται τους καλούς σαμαρείτες και κλέβουν.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr οι καταγγελίες για διαρρήξεις στο πάρκινγκ Γεώργιος Καλεντζώτης αλλά και σε αυτό δίπλα από τον Φάρο είναι αλλεπάλληλες. Οπως και πολλές είναι αυτές για τη μεθοδο του ξεφουσκώματος των ελαστικών. Αγνωστοι τρυπούν το λάστιχο του οχήματος, και καραδοκούν για την επιστροφή του οδηγού. Οταν αυτός ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής του ελαστικού, τον πλησιάζουν και του προτείνουν να βοηθήσουν. Ο ένας βοηθά... και ο άλλος κλέβει.

Γυναίκα ιδιοκτήτρια οχήματος βρήκε σκασμένο το λάστιχό της τριες φορές. Ομως κάλεσε οδική βοήθεια και δεν έπεσε θύμα κλοπής. Κατήγγειλε όμως πως όντως την πλησίασαν δύο νεαροί και την ενημέρωσαν για το κλαταρισμένο ελαστικό της. Εκείνη τους είπε πως περιμένει οδική βοήθεια κι έτσι στάθηκε τυχερή.