ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι εν’ όψει Δεκαπενταύγουστου!

Εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι εν’ όψει Δεκαπενταύγουστου!

Με ό,τι μέσο διαθέτουν χιλιάδες πολίτες φεύγουν από την πρωτεύουσα...

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος από τα μεγάλα αστικά κέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα, εν όψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, την Πέμπτη.

Έκτακτα δρομολόγια για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από σήμερα και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει την ενίσχυση των αμαξοστοιχιών με επιπλέον βαγόνια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με τον ειδικό σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Νίκο Αθανασόπουλο, η κίνηση αυτή την περίοδο είναι αυξημένη σε σχέση με τον ετήσιο μέσο όρο, αλλά και σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο τόσο σε κρατήσεις όσο και σε πληρότητα.

Αυξημένη η κίνηση και στα λιμάνια της χώρας

Στα λιμάνια, η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη. Το Λιμενικό Σώμα από σήμερα και για όλη την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μιάμιση ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στα πλάνα που εξασφάλισε το newsbomb.gr χιλιάδες εκδρομείς αφήνουν πίσω την πρωτεύουσα έστω και για λίγες ημέρες. Το λιμάνι του Πειραιά «φιλοξενεί» και τους τελευταίους που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στα πλοία για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Επιπλέον πτήσεις

Επιπλέον πτήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος» Αυξημένη εκτιμάται ότι θα είναι η κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.