ΕΛΛΑΔΑ

Hürriyet για Φιλιππίδη: Δεν ήταν πολύ έξυπνος...

Hürriyet για Φιλιππίδη: Δεν ήταν πολύ έξυπνος...

Στην επιλογή του προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελου Φιλιππίδη, να καταφύγει στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρεται η εφημερίδα Hürriyet , κάνοντας λόγο για «ερασιτεχνισμό» εκ μέρους του.

«Πριν από δέκα χρόνια στο Πέρα (Μπέγιογλου) δεν μπορούσε κανείς να περπατήσει. Μπορούσαν να σου κλέψουν το πορτοφόλι, καθώς οι «πορτοφολάδες» υπήρχαν παντού. Τα τελευταία πέντε, ειδικά και μετά τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί, τα πάντα έχουν αλλάξει. Υπάρχουν παντού κάμερες και αστυνομία. Είναι το τελευταίο σημείο για να πας, αν δεν θέλεις να σε συλλάβουν. Εκείνος το ήξερε;», διερωτάται η αρθρογράφος για τον Άγγελο Φιλιππίδη.

«Ήταν εμφανές ότι ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν ήταν πολύ έξυπνος. Εάν προσπαθούσε να διαφύγει από την ερυθρά ειδοποίηση της Ιντερπόλ, το τελευταίο μέρος που θα έπρεπε να κρυφτεί ήταν το Πέρα», συμπληρώνει.

ΦΙΛΙΠΙΔΙΣ

«Και ακόμη χειρότερα, δεν θα επέλεγε τετράστερο ξενοδοχείο στην κορυφή της οδού Σιρασέλβιλερ με τις τσέπες του γεμάτες χρήματα διαφόρων χωρών, με δύο ελληνικά διαβατήρια -το ένα ληγμένο- και μία ελβετική άδεια παραμονής. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όταν έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης μετά τη σύλληψή του, ισχυρίστηκε ότι έφτασε στην Κωνσταντινούπολη λίγες ημέρες πριν για να παρευρεθεί σε κάποιες συναντήσεις μέσω Ντουμπάι και είχε εισιτήριο προς την Αθήνα για τη Δευτέρα. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε ο Αγγελος Φιλιππίδης (ή ο «Έκπτωτος Αγγελος») είχε κάποιες σχέσεις με την Τουρκία και προφανώς θα την είχε επισκεφθεί και παλαιότερα», αναφέρει η αρθρογράφος.

«Οι «επαφές» του στην Κωνσταντινούπολη δεν τον προειδοποίησαν να μείνει μακριά από την ακτίνα της Ταξίμ;», διερωτάται η αρθοργράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Έβερτ δεν εμπιστεύονταν τον Φιλιππίδη και δικαιώθηκε

Πότε θα γίνει η έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα

Συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης

Άγγελος Φιλιππίδης: Από την πρώτη ημέρα ήμουν στην Κωνσταντινούπολη

Συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης

Φιλιππίδης: Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα (vid)

Φιλιππίδης:Έρχομαι να απολογηθώ-Το ΤΤ είχε τα λιγότερα επισφαλή δάνεια

Ξηρός και ΤΤ «τρομοκρατούν» το Μαξίμου

Δικαστές κατά Παπούλια και Δένδια

To εισαγγελικό πόρισμα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Πώς το Newsbomb.gr βοήθησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου του ΤΤ

Προσωπικά δικαιωμένος δηλώνει ο Καμμένος από τις εξελίξεις για το ΤΤ

Φιλιππίδης: Στον Καρούζο δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ