ΕΛΛΑΔΑ

Φραγκούλης Φράγκος: Η μόνη σημαία που ξέρω είναι η ελληνική

Φραγκούλης Φράγκος: Η μόνη σημαία που ξέρω είναι η ελληνική

Ο αντιστράτηγος ε.α, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρώην αρχηγός ΓΕΣ και επίτιμος διοικητής του Β΄ΣΣ κ. Φράγκος Φραγκούλης μιλά για την διχόνοια που εξαθλιώνει τους Έλληνες, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αριστεροδέξιο ή κεντροδέξιο σχήμα.

"Η πατρίδα θέλει στρατιώτες και όχι στρατηγούς» τονίζει και συμπληρώνει «Δεν μου αρέσουν οι κομματικές σημαίες. Την μόνη σημαία που ξέρω είναι η ελληνική».

« Οι Έλληνες φθονούμε τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό ξεκινάει από τα πολύ παλιά χρόνια. Η διχόνοια μας κάνει, εκεί που μεγαλουργούμε να γινόμαστε μικρόψυχοι» ανέφερε σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις στο laos-epea.gr, κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη.

« Δεν πιστεύω ότι Ελλάδα χρωστά, τις οφείλονται πολλά. Από τον κατοχικό δάνειο και τον χρυσό της, ο οποίος δεν πήγε στην Γερμανία, αλλά είναι στην Αγγλία. Έπρεπε να πιέσουμε τους συμμάχους για τις πολεμικές επανορθώσεις που δεν πήραμε. Σήμερα χρειάζεται γενναία προσπάθεια για να βγούμε από το τέλμα και να μην συνεχίσουν να φεύγουν τα καλύτερα παιδιά μας στο εξωτερικό. Χρειάζεται μια γενναία απόφαση από αυτούς που κυβερνούν και από αυτούς δεν κυβερνούν και εκεί όπου δεν θα περισσεύει κανένας, θα πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι μας, απ΄ οποιοδήποτε μετερίζι. Έχουμε το σαράκι να αρχηγεύουμε όλοι. Η πατρίδα θέλει στρατιώτες και όχι στρατηγούς» μας τονίζει.

Αναφερόμενος στην πολιτική και στα δημοσιεύματα που τον «θέλουν» να εμπλέκεται με αυτήν αναφέρει:

«Οι κομματικοί σχηματισμοί δεν εκφράζουν την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Ή είσαι σωστός ως έλληνας και προσφέρεις στην πατρίδα ή όχι. Οι πραγματικοί έλληνες πατριώτες είναι αυτοί που αντρώνουν οικογένειες και σμιλεύουν συνειδήσεις στα παιδιά τους για να γίνουν χρήσιμοι στον τόπο» και καταλήγει:

«Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω πολιτικά. Εάν υπάρξουν άνθρωποι που θα βάλουν πρώτα την πατρίδα και μετά το κόμμα ,τότε θα είμαστε μαζί τους και θα τους βοηθήσουμε. Δεν είμαστε στο παρά, αλλά στο πολύ και πέντε. Ο χρόνος που χάνεται σημαίνει την πλήρη τελμάτωση της πατρίδας μας».