ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικά στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Σοκαριστικά στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Περισσότερο από μισό μπουκάλι είχαν δώσει να πιει στην άτυχη 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη οι δύο νεαροί φίλοι της (17χρονος και 23χρονος), με τους οποίους διασκέδαζε την μοιραία νύχτα της Ανάστασης του 2011 και οι οποίοι είναι σήμερα αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου φέρνει στο "φως" νέα στοιχεία για τον θάνατο της Στέλλας από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, οι δύο νεαροί αφού πρώτα διασκέδασαν σε μπαρ με την ανήλικη, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκόολ, στη συνέχεια φαίνεται να την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, όπου και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επιχείρησαν να ασελγήσουν εις βάρος της.

Οι δύο νεαροί φέρεται να της έδωσαν μέσα σε μισή ώρα, πάνω από μισό μπουκάλι ουίσκι και όταν εκείνη ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τώρα τους δύο νεαρούς είναι αυτές της θανατηφόρας έκθεσης και του βιασμού, ενώ μαζί τους κατηγορούνται και δύο γιατροί για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Στο εδώλιο 4 άτομα για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας