ΕΛΛΑΔΑ

Φήμες για πλαστά δικαιολογητικά στη μοριοδότηση των σχολικών φυλάκων

Φήμες για πλαστά δικαιολογητικά στη μοριοδότηση των σχολικών φυλάκων

Σάλος έχει προκληθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τη διαθεσιμότητα των σχολικών φυλάκων, βάσει των οποίων ορίζονται εκείνοι που θα μεταταχθούν σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της τελικής κατάταξης, αρκετοί σχολικοί φύλακες που θεωρούνταν "σίγουροι" λόγω αυξημένης μοριοδότησης, έμειναν προς μεγάλη τους έκπληξη εκτός!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και πολλά τηλεφωνήματα καταγγελτικού χαρακτήρα, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αρκετοί επιτυχόντες σχολικοί φύλακες κατάφεραν να συλλέξουν τα μόρια που τους χάρισαν μια θέση εργασίας.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κατατεθούν αρκετές ενστάσεις και υπάρχει φόβος ότι μπορεί να τιναχθεί η διαδικασία στον αέρα.

Ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσφυγή στη δικαιοσύνη για επανεξέταση της ορθότητας όλων των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν.

Περιμένουμε για το μείζον θέμα που έχει προκύψει να πάρουν θέση και οι αρμόδιοι υπουργοί αφού πρώτα ενημερωθούν ενδελεχώς για το τι έχει συμβεί.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1: Τι λένε για όλα αυτά οι συνδικαλιστές-εκπρόσωποι των σχολικών φυλάκων;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2: Οι συνδικαλιστές σχολικοί φύλακες τι ποσοστό επιτυχίας είχαν σε αυτό το διαγωνισμό

Διαβάστε επίσης:

Σχολικούς φύλακες σε διαθεσιμότητα δικαίωσε το Πρωτοδικείο Πρέβεζας

Αποσύρθηκε η τροπολογία που «απελευθέρωνε» τις απολύσεις προεκλογικά

Προσωρινή δικαίωση για 20 σχολικούς φύλακες