ΕΛΛΑΔΑ

Video CVs: Η νέα τάση στα βιογραφικά σημειώματα!

Video CVs: Η νέα τάση στα βιογραφικά σημειώματα!

Την ιδέα της ανάπτυξης video CVs, η οποία αρχίζει να καθιερώνεται διεθνώς ως ένα νέο πρότυπο αποστολής βιογραφικών σημειωμάτων, παρουσίασαν στους φοιτητές του Mediterranean College οι κκ. Τσιριγώτης και Ευσεβίου, δημιουργοί ενός εξειδικευμένου start-up, του site www.ergazomenos.gr.

Μια καινοτόμα προσέγγιση στη δημιουργία βιογραφικών σημειωμάτων, που παρουσιάστηκε με επιτυχία την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στο Lecture Hall του Κολλεγίου, στο πλαίσιο του Employability Week.

Οι ομιλητές παρουσίασαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του site www.ergazomenos.gr όπου οι φοιτητές μπορούν να ανεβάζουν τα Video CVs, αναφέρθηκαν σε λάθη που πρέπει να αποφεύγονται, έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για την δημιουργία ενός Video CV υψηλής ποιότητας και εξήγησαν τεχνικές για την καλύτερη αξιοποίηση της νέας αυτής υπηρεσίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με live demonstration, στη διάρκεια του οποίου δύο φοιτητές του Κολεγίου 'γύρισαν' και ανέβασαν στην πλατφόρμα του εξειδικευμένου start-up, το πρώτο τους Video CV. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανακοίνωση ενός διαγωνισμού: το site θα βραβεύσει τον φοιτητή του Mediterranean College που θα ανεβάσει το καλύτερο Video CV, προσφέροντάς του δωρεάν ένα επαγγελματικό γύρισμα Video CV.

Το Employability Week διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά και αποτελεί μια πρωτοβουλία του Mediterranean College που επιτρέπει στους φοιτητές του να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας μέσα από πλήθος δράσεων όπως σεμινάρια, ομιλίες επαγγελματιών, workshops ειδικευμένων επαγγελματιών και εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων κάνε κλικ εδώ ή καλέστε στο 210-8899600!

Σχετικές ειδήσεις